השיר קפריסאי...

ביג דיל

New member
השיר קפריסאי...

סוף סוף שיר קיצבי בתחרות הזאת. הבעיה, ותמיד יש כזאת, שהוא ממש גובל בטראנס... ההרמוניה של הלהקה לא רעה, אבל ההגייה של המילים באנגלית קצת מצחיקה. אני מאמין שהם יגיעו גבוה מאוד בתחרות. בינתיים, מכל השירים ששמעתי (9 במספר) הם המובילים בדרך לניצחון (ואני עדיין לא מחשיב שתי מדינות שלא בחרו נציגים, אבל ברור מי יזכה - גרמניה עם קורינה מאי ובריטניה עם הבלדה שלהם).

אהוד_

New member
אין מצב.....

השיר של קפריסין לא יגיע רחוק, המקסימום שהוא יקבל זה 50-60 נקודות לדעתי המילים של השיר ממש מתחת לכל רמה, זה נשמע כמו אנגלית של רמה כיתה ה´ באמת..... ועוד בעיה שהקצב, נכון, יפה אבל אל תשכח שלא כל מי שרואה אירוויזיוון יצביע, בטח לא אמא ואבא שלנו :) בינתיים יש שני שירים חזקים, סלובניה, ואסטוניה

טליה ג

New member
הם עושים טעות גדולה עם השפה

קודם כל, המבטא שלהם באנגלית הוא אפילו עלבון לכתה ה´. שנית, באנגלית הוא מאבד את כל הייחוד שלו. סתם עוד שיר קצבי מתוך הרבה אחרים. אני יכולה לתאר לעצמי איך השיר היה נשמע הרבה הרבה יותר טוב ביוונית. הם היו צריכים לשיר לפחות חצי מהשיר ביוונית, כמו שעשו Antique. איך שהוא עכשיו, אין לו הרבה סיכויים.

אייל_18

New member
LOL, זה מזכיר לי

מה המפיק הבריטי אמר על השירים שבצלאל אלוני כתב לעופרה: "זה אנגלית של תיירים!" וזה עוד מילא, אבל מה בנוגע לזה שחצי מהזמרים ("זמרים", גם זה מוטל בספק), פשוט הוגים את המילים בצורה מזעזעת? איך Ines אמרה "Still", למשל? "I´m standing stiLLLLL..." נוראי. אני כבר לא יודע מה יותר גרוע; הדראגיסטים, המילים של סלובניה 2001 ("אנרגיה, אני מרגישה כזאת אנרגיה" --->?!), ההופעה של לטביה 2001 או השמלה של הבלגית מ-2000. לאן האירוויזיון הדרדר?

איליה.

New member
בסלובניה 2001 היתה טעות יותר גרועה.

Electric runs right through me ככה לא אומרים באנגלית! זה electricity, לא electric!

איליה.

New member
השיר הזה נשמע בדיוק כאלו

שוויין שר אותו ב"של מי השורה הזאת בכלל".

offirca

New member
השיר הקפריסאי פשוט...

נוראי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עם כל הכבוד לקפריסין, השיר הזה ממש מכוער ! ד"א, זה רק אני או שגם אתם שמתם לב שזה נשמע כמו היי פייב ???

Yaniv-DC

New member
זה רק אתה.

היי פייב הם בעלי איכויות ווקאליות מדהימות לעומת האשפה הקפריסאית הזאת.

למעלה