השיר פתיחה הזה.. עושה לי צביטה בלב ומזכיר לי כל פעם את שנות ה-90... שנות ה-90...נוסטלגיה....
L LeeKo New member 26/4/05 #1 השיר פתיחה הזה.. עושה לי צביטה בלב ומזכיר לי כל פעם את שנות ה-90... שנות ה-90...נוסטלגיה....
ש שלמונזה New member 26/4/05 #2 השיר פתיחה הזה ../images/Emo168.gif מוניקה סקס צריכים להודות לסדרה הזאת לנצח הלהיט שפרסם אותם
N not myself anymore New member 26/4/05 #5 להיוולד בה?!?! שנות ה90 התקופה הכי טובה להעביר בה את שנות הטיפשעשרה.... לא יאמן איך סדרה אחת קטנה בטלויזיה מסמנת עבור בן אדם אחד קטן כל כך הרבה..... |תומר|
להיוולד בה?!?! שנות ה90 התקופה הכי טובה להעביר בה את שנות הטיפשעשרה.... לא יאמן איך סדרה אחת קטנה בטלויזיה מסמנת עבור בן אדם אחד קטן כל כך הרבה..... |תומר|
N not myself anymore New member 26/4/05 #10 אכן כן אני הייתי בן 14 כשהסדרה שודרה לראשונה עכשיו אני מרגיש זקן :-\
L LeeKo New member 26/4/05 #11 אבל גם אני מרגיש זקן!!!!! תראה התבזבז לי הזמן דווקא על התקופה הכי טובה... לעזאזל! איך היא הייתה כזאת טובה?
אבל גם אני מרגיש זקן!!!!! תראה התבזבז לי הזמן דווקא על התקופה הכי טובה... לעזאזל! איך היא הייתה כזאת טובה?
N neuroticshoe New member 26/4/05 #16 בואנה זה מדהים גם אחרי שאני רואה את הפרק הזה פעם שלישית עדיין יש לי דמעות בעיניים כשמאור בוכה ושירה שואלת אותו אם הוא הסתפר
בואנה זה מדהים גם אחרי שאני רואה את הפרק הזה פעם שלישית עדיין יש לי דמעות בעיניים כשמאור בוכה ושירה שואלת אותו אם הוא הסתפר
ט טוארג New member 26/4/05 #18 גם לי ירדו דמעות בסיום של הפרק וביחד עם הסאונדטראק המוקפד והאיכותי והסצינה של מאור ושירה עם העציצים... מסחטת דמעות. פתאום אחרי 8 שנים אני מסתכל אחרת על מאור, שבמקור נראה לי קצת ילדותי ומוזר ואגרסיבי על גבול האלים - הוא הכי רגיש מכולם. ובלי מילים.
גם לי ירדו דמעות בסיום של הפרק וביחד עם הסאונדטראק המוקפד והאיכותי והסצינה של מאור ושירה עם העציצים... מסחטת דמעות. פתאום אחרי 8 שנים אני מסתכל אחרת על מאור, שבמקור נראה לי קצת ילדותי ומוזר ואגרסיבי על גבול האלים - הוא הכי רגיש מכולם. ובלי מילים.