השיר פיגה נה מה...

בוקסר1

New member
השיר פיגה נה מה...

פאדי ידידי היקר... ביקשו ממך את תרגום / מילות השיר פיגה נה מה (FIGE NA ME) לדעתי מדובר בשיר טקסיזי (TAXIZI) של סטראטוס דיוניסיוס שמתחיל במילים אלה. אל אף הידע הדליל שיש לי ביוונית, נראה לי שהפעם צדקתי שב"ש בוקסר

F a d i

New member
בוקסררררררר יא תותחח

אחי קודם כל טוב לראותך פה דבר שני ללא העזרה שלך לא הייתי מגיע לשיר שנקרא O TAXITZIS ומתחיל במילים PIGAINE ME (שבקלות יכול להשמע כמו FIGE NA ME) אז הנה המילים...מוקדשות לחיים ולבוקסר (ולכולם!): O TAXITZIS לחן:מוסאפיריס מילים:פאפאדופולוס PIGAINE ME OPOU THELIS TAXITZI MAVRES WRES KAI PIKRES PERNAW PSAXE NA VREIS MIAN ERIMIA NA MIN AKOUW FONI KAMIA TI NIKHTA AFTI PONAW PRIN APO LIGO KHWRISA DEN EKHW POU NA PAW PRIN APO LIGO KHWRISA KAI SAN TRELOS GIRNAW PIGAINE ME OPOU THELIS TAXITZI PIGAINE ME OPOU THELIS TAXITZI POU THA PAME EINAI TO TELEFTAIO ESI POU AKOUSES POLLA KI EIDES AKOMA PIO POLLA SINKHWRA ME POU KLAIW PRIN APO LIGO KHWRISA DEN EKHW POU NA PAW PRIN APO LIGO KHWRISA KAI SAN TRELOS GIRNAW PIGAINE ME OPOU THELIS TAXITZI תהנו... (עושה רושם שהגירסה המקורית שייכת לזמר אחר (ולא לדיוניסיו)..מישהו יודע?!)

ל-בוקסר1 תודה על מציאת שם השיר

במקור, כי לולא אתה, הייתי שוקע בשיכחה אדירה לגבי שיר זה, ולפאדי היקר תודה על המילים, אתה פשוט גדול מהחיים עצמם...

למעלה