השיר ערב טוב אני מחפש את השיר "ערב טוב" מישהו יכול לומר לי היכן אפשר להוריד אותו ?
P prowin New member 22/7/05 #1 השיר ערב טוב אני מחפש את השיר "ערב טוב" מישהו יכול לומר לי היכן אפשר להוריד אותו ?
M miker18 New member 22/7/05 #2 בבקשה http://172.23.19.164/Erev%20Tov.mp3 אם יש בעייה בהורדה תגיד לי ...כי העלתי את זה על שרת פרטי.
P prowin New member 23/7/05 #3 איך בדיוק אני מוריד את השיר? תוכל להסביר לי איך אני משתמש בכתובת שנתת לי כדי להוריג את השיר ? הככנתי אותו ל ADRESS אך קיבלתי הודאת שגיאה. בכל אופן, תודה רבה רבה !!!
איך בדיוק אני מוריד את השיר? תוכל להסביר לי איך אני משתמש בכתובת שנתת לי כדי להוריג את השיר ? הככנתי אותו ל ADRESS אך קיבלתי הודאת שגיאה. בכל אופן, תודה רבה רבה !!!
M miker18 New member 23/7/05 #4 פשוט מאוד תסמן את הקישור שנתתי לך.. תעשה "העתק" ואז תדביק אותו לשורת הכתובות ותלחץ אינטר.
P prowin New member 23/7/05 #5 עשיתי מה שאמרת אך הדף לא נפתח. עשיתי מה שאמרת אך הדף לא נפתח. ומופיעה ההודעה :The page cannot be displayed
עשיתי מה שאמרת אך הדף לא נפתח. עשיתי מה שאמרת אך הדף לא נפתח. ומופיעה ההודעה :The page cannot be displayed