השיר נושא מישו יודע איך קוראים לשיר נושא של הסידרה? נדמה לי שזה של הרולינג סטונס
ק קוף ירוק 9 New member 2/6/05 #1 השיר נושא מישו יודע איך קוראים לשיר נושא של הסידרה? נדמה לי שזה של הרולינג סטונס
• •°•LolliPoP•°• New member 2/6/05 #2 ../images/Emo66.gifאני חושבת ש... Rolling Stones - Paint It Black
R RenanaD New member 3/6/05 #7 ../images/Emo6.gif התבלבלתי בדפים ../images/Emo131.gif קראתי הודעות בעמוד השני (כולל את זו) ושכחתי שזה לא העמוד הראשון! XDDDDDD לא פלא שלא הבנתי למה את שואלת את זה
../images/Emo6.gif התבלבלתי בדפים ../images/Emo131.gif קראתי הודעות בעמוד השני (כולל את זו) ושכחתי שזה לא העמוד הראשון! XDDDDDD לא פלא שלא הבנתי למה את שואלת את זה
R Rachel47 New member 3/6/05 #8 לא הבנתי באמת למה ההודעה הזאת ../images/Emo15.gif פה פתאום... יווואוו את לא יודעעעעתתתתתתתתתת יש לי בעיה עם האדמין.......
לא הבנתי באמת למה ההודעה הזאת ../images/Emo15.gif פה פתאום... יווואוו את לא יודעעעעתתתתתתתתתת יש לי בעיה עם האדמין.......
R RenanaD New member 5/6/05 #9 ../images/Emo12.gif! ../images/Emo131.gif שלחי לי מסר עם הבעיה, אני אנסה לעזור