השיר מזעזע !! שמעתי עכשיו את השיר -!!! תסריט = תפריט מזעזע!!
D dar dar5 New member 1/3/05 #2 ואו../images/Emo182.gif אתם יודעים מה חסר לי? התמונה של אומנות השרשור
N Nachoom New member 1/3/05 #4 הנה הפתיח כולל התמונות ששם.. http://switch3.castup.net/cunet/gm.asp?ClipMediaID=52213&ak=null
T TaLuSh the MaMuSh New member 2/3/05 #5 ../images/Emo32.gifנ"ש- אני עוזבת.......... לארבעה ימים מחר ומחרתיים אני בטיול מבצפר לצפון ושישבת אני בחרמון אז אני געגע ולאלו מפורומיכאלה שיש להם ת'פלא שלי מוזמנים לנסות להתקשר...אולי אני אשמע ואענה
../images/Emo32.gifנ"ש- אני עוזבת.......... לארבעה ימים מחר ומחרתיים אני בטיול מבצפר לצפון ושישבת אני בחרמון אז אני געגע ולאלו מפורומיכאלה שיש להם ת'פלא שלי מוזמנים לנסות להתקשר...אולי אני אשמע ואענה
ג גלושש New member 2/3/05 #10 ../images/Emo187.gif../images/Emo110.gifתהני טלו'ש../images/Emo70.gif את חוזרת בדיוק לפרק הראשון
ש שנינוש17 החמודה New member 2/3/05 #13 ביי ביי טלו'ששש תהני לך! ../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif
M mary17 New member 2/3/05 #11 הוא לא מזעזע!!פשוט צריכים להתרגל../images/Emo41.gif אני אוהבת אותו כבר וודעת את המילים
מ מסומסת קלינית New member 2/3/05 #12 לדעתי זה שיר מעולה וקצבי נכון, היא לא דנה אינט. אבל זה שיר ממש טוב לטלנובלה. לסדרה עם קצב כזה (לפחות לפי מה שאומרים) - זה ממש מתאים.
לדעתי זה שיר מעולה וקצבי נכון, היא לא דנה אינט. אבל זה שיר ממש טוב לטלנובלה. לסדרה עם קצב כזה (לפחות לפי מה שאומרים) - זה ממש מתאים.
C chen456 New member 2/3/05 #14 השיר ממש יפה לדעתי..שונה מאוד מהשירים של הטלנובלות הקודמות, אבל אהבתי!!!!