השיר- טיפה טיפה

השיר- טיפה טיפה

אוקיי אז קודם כל אני מצטערת שאני פותחת שרשור חדש פשוט לא ידעתי לאיפה לשרשר.. אני חדשה פה אז ככה, בקשר לשיר טיפה טיפה מעניין אותי לדעת האם הבתים בשיר הם בנימה צינית כלומר לדוגמא- "95 דקות סרט לגמרי שכחתי אותנו, השחקן לא הזכיר לי אותך, הסיפור לא מזכיר את שלנו והמספר אצלך אני כבר לא בטוחה אם נגמר ב7 או 2..." זה מובן הרעיון שאחרי הפרידה היא חוזרת לעצמה וכל זה אבל לי זה מובן דרך הפזמון, מעניין אותי אם בבתים היא אומרת את כל זה בנימה של זה שזה כן קורה לה כל הדברים האלה והיא אומרת את זה סתם כדי להראות לעצמה שזה לא ככה אבל זה בעצם כן וזה הרעיון [?] אשמח לדעת מה דעתכם

בגדול כל השיר הזה הוא על

אחרי הפרידה, אז גם הבתים הם על אחרי הפרידה "שוב הולכת ברוטשילד כבר לא אכפת לי אם תעבור, שוב הולכת ברוטשילד כבר לא אכפת לי לחזור ולזכור שוב שומעת שירים שאהבת מבלי להעביר תחנה וכשמישהו בדלת כבר לא מחסירה פעימה.." היא כאילו מספרת שכבר לא אפכת לה אם הוא יעבור ופעם, לפני הםרידה היא הייתה מחסירה פעימה שהוא היה בא ועכשיו כשמישהו דופק בדלת היא כבר לא מחסירה פעימה, היא מספרת שהיא שוכחת ממנו לאט לאט וחוזרת לעצמה וכן, גם בבתים רואים את זה... לגבי "והמספר אצלך אני כבר לא בטוחה אם נגמר ב7 או 2 וכלל שאתה נעלם שוב זורם לי הדם ללחיים" אני בעצם חושבת שזה שהיא לא זוכרת איך המספר שלו נגמר זה יותר בציניות וזה כאילו להראות שהיא שוכחת אותו והיא גם אומרת שככל שהיא שוכחת ממנו והוא נעלם, היא שוב שמחה והדם חוזר לה ללחיים...

Nachoom

New member
השיר מספר בדיוק את התחושות שאחרי

הפרידה. בצורה כל כך דייקנית. השיר הוא עצוב, הם נפרדו, נראה שהוא נפרד ממנה. השיר מספר על ההתאוששות שלה. שלאט לאט היא חוזרת לעצמה כמו שהיא אומרת "וכל שאתה נעלם שוב זורם לי הדם ללחיים" ובד"כ - שמאוהבים או אחרי פרידה כל סרט מזכיר את האהבה. אורמים שהשחקנ/ית דומה ל.. שהסיפור ממש מזכיר את.. ואז היא מספרת שב95 דקות סרט שהיא הייתה היא בכלל שכחה מהסיפור. בד"כ בסיצואציה כזאתי תמדי נזכרים באהבה. אבל אפילו בסרט היא שכחה אותם. השחקן גם אל השכיר לה אותו. ולאט לאט, אפילו המספר שלה שלה נמחק מהזיכרון. היא לא מעוניינת בו עוד. היא מתגברת. היא מתאוששת.

Nachoom

New member
עצוב יענתו אמרתי על הפרידה

היו, נפרדו, עצוב מתגברת. זה שיר ניצחון. זה אל שיר שמחה. זה שיר שהיא כביכול ניצחה את העצב - נכון שזה שמח. אבל בכלליות זה שיר עצוב. מינורי :)

perrinat

New member
בגדול אין פירוש מדויק

כל אחד לוקח את זה לכיוון שלו. אישית, אני לא חושבת שהשיר ציני, הוא מספר על תחושת הקלה, דווקא די בבירור ובפשטות, כמו שדידי שחר יודע לעשות
ואם את שמה לב, בסוף השיר מירי צוחקת במן צחוק של הקלה.

Nachoom

New member
כן, היא אמרה בראיון

שהצחוק בסוף זה כי היא נכנסה לשיר ולתחשובת שלו ואז היא עצמה בתור מירי סיימה את השיר וצחקה הקלה. כי היא נכנסה לשיר יותר מידי.

hilali1

New member
אפשר גם לקחת לכיוון של הכחשה והדחקה

כאילו שהיא רק משחקת אותה שהיא שכחה ושהיא מתגברת.

למעלה