השיר והדיסק החדשש....

FUCKER777

New member
השיר והדיסק החדשש....

אני עוד לא שמעתיייייייייי את השיר החדש ואני די לחוץ!!!!!!! אני מטורף על דנה ברגר וכל אלבום שלה הוא מדהים כולל האחרון למרות שהרבה מבקרים אמרו שהוא לא טוב (בני זונות)....כנראה שיש להם בעיית אוזניים.......... טוב מבקרים למה אפשר לצפות... אבל היא אמרה בראיון למיי מיוזיק מגזין שזה אלבום שמיועד לנשים נשואות וכו...ואני לא אישה ולא נשואה אני רק בן 18!!!!! ומפחיד אותי לחשוב שיצא לה דיסק ...משעמם ושאני לא יתחבר אליו..בהתחשב בזה שגם לא שמעתי את הסינגל החדש ככה שזה די מטריד .................למישהו יש קישור שאפשר לשמוע בו את השיר החדש??????????? דנה ברגר ---------------------------------------------פשוט להיות

שמעתי פעם אחת את השיר.

מה שאני זוכר ממנו שהוא שיר שקט מאוד ... אני מבין אותך בקשר למה שאמרת שדנה סיפרה בכתבה של מיי מיוזיק, אבל מה שנותר לעשות הוא לחכות בסבלנות ולסמוך על דנה שהחומרים יהיו טובים כי לא נראה שדנה מאכזבת
.

מותר../images/Emo99.gif

שיר ממש יפה!
, תאמין לי שלא תתאכזב.. ובטוח תשמע אותו אם תאזין לגלגלצ, אבל תראה גם תוך כדי תנועה ועד הקצה אלו אלבומים שפחות מדברים לנוער, לפחות מהסביבה שאני מכירה
, ואם אתה אוהב את הסגנון באלבומים האלה, תמשיך לאהוב אותו גם באלבום הזה, אני בכלל לא חוששת, אני סומכת על דנה. ככל שהזמן עובר ככה גם היא משתפרת *וכרגע היא ממש מעולהההה*, ואין מה לעשות ככה זה עם מקצוענים
בכל מקרה כמו שכבר אמרו, מה שנשאר זה לחכות שהאלבום יצא.. (גמאני חסרתי סבלנותתתתתתת) אם אתה רוצה אתה יכול להוריד את השיר בתשלום *בצורה חוקית* מפה: http://www.songs.co.il/artist.asp?id_singer=25&album_id=684

למעלה