השיר השבועי[!]

בטלקאפ

New member
השיר השבועי[!]

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? מהו דיסק השבוע שלכם? מהו קליפ השבוע שלכם? מהו ציטוט השבוע שלכם? ובגלל שאף אחד לא נתן רעיון לשאלה נוספת,אני אתן בעצמי
פםפםפם טםטםטםטם מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם

may90

New member
הו

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? some say מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? אעע הדיסק השני של דה יוזד [התלהבות מדיסק חדש] מהו דיסק השבוע שלכם? נחשו
מהו קליפ השבוע שלכם? קליפ הפרידה של בלינק מהו ציטוט השבוע שלכם? בנטל אימו
מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך]-לראות חברה אחת עובדת בבורגר קינג XD אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם אין :X

Riot Boy

New member
שלי

שיר השבוע של סאם? we're all to blame שיר השבוע לא של סאם: hawthorne heights - Niki FM hawthorne heights - Ohio is for lovers fall out boy - grand theft autumn fall out boy - chicago is so two years ago story of the year - anthem of our dying day יש עוד המון שאני לא זוכר כרגע
מה דיסק השבוע? three cheers מה קליפ השבוע? fall out boy - dance dance מה ציטוט השבוע? "לבן יותר מדי זה נחות כמו כושי" מה עשה את השבוע? להפגש עם איילה היום בעצרת תמונה: hawthorne heights

yuval411

New member
שלי זה...

של סאם: fat lip לא של סאם:scoty doeswnt know דיסק השבוע: האממממ... מופע הארנבות של ד''ר קספר-לייב קליפ השבוע:stil waiting ציטוט:''מה?'' מה עשה את השבוע:עצרת רבין למרות שהיה עצוב היה מרגש

DamageChargo

New member
niki fm../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

גלעד אתה שמוצניק? ראיתי את בנטל ויערה בעצרת מועהעה

Riot Boy

New member
אני בעד שנקים אגודה

אני את ושירע.. ה-3 היחידים שמכירים את hawthorne heights... אגב, הורדת את הקליפ? לא מצליח
אני ממש לא שמוצניק... אני בשום תנועת נוער... למה?

DamageChargo

New member
לא ידעתי שיש להם קליפ לזה../images/Emo12.gif

כי כמעט כולם שם היו או מהנוער העובד והלומד או מהצופים או מהשומר הצעיר, שמוצניקים רולזזז!!! וגם החדר אוכל שלהם!!

Riot Boy

New member
כע...

ראיתי חלק די קטן ב-TRL... Y Y Y איזה קליפ חבל על הזמן.. ממש יפה
רגע ואת באת לבד או עם תנועת נוער?

Riot Boy

New member
בהצלחה...

תגידי אם את מצליחה.. יש לי אותך עדיין במסנג'ר

DisturbedDoll

New member
עונה../images/Emo9.gif

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם?אין. מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם?The Distillers-Drain The Blood מהו דיסק השבוע שלכם?The Distillers-Coral Fang מהו קליפ השבוע שלכם?The Distillers-All מהו ציטוט השבוע שלכם?nope ובגלל שאף אחד לא נתן רעיון לשאלה נוספת,אני אתן בעצמי פםפםפם טםטםטםטם מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך]-Brody Dalle
סתם ><;;; מממ. שהיה לי יום שבת פנוי
Pic

deadXend

New member
../images/Emo12.gif La La La

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם?pieces מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם?him וזה מהו דיסק השבוע שלכם?him מהו קליפ השבוע שלכם-MCR?helena מהו ציטוט השבוע שלכ?שתוק שמן מה עשה לכם את השבוע?..*אותו* אתם מוזמנים לצרף תמונה כרצונכם

DamageChargo

New member
1..1 אההה 1..1.(גלי עטרי המצחיקולה)

מהו שיר השבוע של ססאם שלכם? noots מהו שיר השבוע לא של סאם שלכם? zombina and the skeletones-nobody likes you when your dead within temptation-memories the used-let it bleed strok 9-kick some ass kaiser chiefs-everyday i love you less and less dimmu borgir-metal heart bad religion-better off dead aerosmith-dream on מהו דיסק השבוע שלכם?violent delight-transmission מהו קליפ השבוע שלכם?all you ever do-violent delight מהו ציטוט השבוע שלכם?אני חזיר שמנמן עם קקי מצטבר(תשמעו את זה מפיו של ילד בן 4 וגם אתם תיצחקו) ובגלל שאף אחד לא נתן רעיון לשאלה נוספת,אני אתן בעצמי פםפםפם טםטםטםטם מה עשה לכם את השבוע? [או ההפך] עצרת

למעלה