השיר השבועי: שבוע 2 השיר השבועי שלי השבוע היה SWEETEST SIN של JESSICA SIMPSON ואם כבר של היהודיםםםם
B Britney Boy New member 30/10/04 #1 השיר השבועי: שבוע 2 השיר השבועי שלי השבוע היה SWEETEST SIN של JESSICA SIMPSON ואם כבר של היהודיםםםם
R Ruhama2005 New member 31/10/04 #4 השיר השבועי שלי הוא כמובן صوما مقبولا و افطارا של مجموعة مينيرفا تتمنى בגירסת הרמיקס של DJ מוסטפה ג'יאמי!! שיר בן זונה!!!!! ממליצה לכולם להוריד אותו!!
השיר השבועי שלי הוא כמובן صوما مقبولا و افطارا של مجموعة مينيرفا تتمنى בגירסת הרמיקס של DJ מוסטפה ג'יאמי!! שיר בן זונה!!!!! ממליצה לכולם להוריד אותו!!
ש שרופת תשוקות New member 31/10/04 #5 DJ מוסטפה ג'יאמי../images/Emo12.gif מי זה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif
ח חמסיקות הפ33ות New member 31/10/04 #7 השיר שלי הוא.. קוצונים של כלא 6 ותאופיק שיר פיגוזזזזזזזז ואנשים סוף כל סוף יש לי מסנג'ר (האירו הדליקו נרות חנוכה רביייםםםםםם) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
השיר שלי הוא.. קוצונים של כלא 6 ותאופיק שיר פיגוזזזזזזזז ואנשים סוף כל סוף יש לי מסנג'ר (האירו הדליקו נרות חנוכה רביייםםםםםם) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח