השיר הצרפתי

Asaf S

New member
השיר הצרפתי

השיר הצרפתי ניתן להשמעה באסקטודיי , הוא נמצא שם באורך מלא . אני מאד מאד אהבתי שיר יפה , הוא הזכיר לי טיפה את המנגינה של סלובניה 97 צרפת תיהיה גם השנה בטופ 5 שוב...אני מאד אהבתי !

ווווווווווואו !!!

עוד נקודת אור בארוויזיוןן הזה !!! כל הכבוד לצרפת ! אם רק אירלנד השנה היתה זה היה יכול להיות אירווויזיון סביר, אני היחיד שזה מזכיר לו בפזמון קצת את "מתה מאהבה" של נטליה אוריירו ???

גלעד#

New member
שים לב ש...

אורך השיר הניתן להורדה הוא 4 דקות כשרק בערך ב- 2:30 השיר מתגבר יפה. אם יקצצו לו עוד דקה הוא לא יהיה כזה מיוחד. הוא שיר מעולה ברמה של נטשה סן פייר (צרפת של שנה שעברה). אבל בלי לשרבב שורה או שתיים באנגלית אני לא בטוח בכלל שהוא יכבוש את החמישיה הראשונה...

טליה ג

New member
האנגלית לא תעזור, אולי רק תזיק

גם לנטשה סן פייר אני לא חושבת שהאנגלית בדיוק עזרה, מה גם שהמבטא שלה היה ממש עלוב ובקושי אפשר היה לזהות שזו אנגלית. השיר של ספרד הגיע למקום השישי המכובד למרות שהוא היה על טהרת הספרדית. שיר טוב יצליח בכל שפה ועכשיו כשכמעט כל השירים באנגלית, דווקא יש לשירים הבודדים בשפות אחרות סיכויים יותר טובים לבלוט. אני מקווה מאוד שצרפת לא תחזור על הטעות של שנה שעברה. בכלל, זה ממש פתטי איך שמדינות מוסיפות ברגע האחרון כמה שורות באנגלית בתקווה שזה יגדיל את סיכוייהם.

איליה.

New member
כמה שלא תחזרי על זה

זה לא יעזור... כי אני עדיין מסכים איתך.

למעלה