השיר המרגש ביותר נו, מה אתם חושבים?? לפי דעתי In my life
A Another Girl New member 16/5/03 #3 קשה... יש להם כל כך הרבה..אבל כמה בולטים הם: And I love her Eleanor Rigby Here,there and everywhere While my guitar gently weeps
קשה... יש להם כל כך הרבה..אבל כמה בולטים הם: And I love her Eleanor Rigby Here,there and everywhere While my guitar gently weeps
M Miss CB New member 16/5/03 #8 יאפ... לHERE THERE AND EVERYWHERE וגם לWHILE MY GUITAR GENTLY WEEPS וכמובן יש עוד אבל שני אלה. אה וSOMETHING! בקיצור יש הרבה
יאפ... לHERE THERE AND EVERYWHERE וגם לWHILE MY GUITAR GENTLY WEEPS וכמובן יש עוד אבל שני אלה. אה וSOMETHING! בקיצור יש הרבה
ב באדוּלינה New member 18/5/03 #18 סקרנית לדעת..... קודם כל, כבר שנים חיכיתי שיפתחו פורום ללהקה שאני אוהבת אז מזל טוב!!!! מעניין אותי לדעת למה הם קראו לשיר אלינור ריגבי..מישהו יודע?
סקרנית לדעת..... קודם כל, כבר שנים חיכיתי שיפתחו פורום ללהקה שאני אוהבת אז מזל טוב!!!! מעניין אותי לדעת למה הם קראו לשיר אלינור ריגבי..מישהו יודע?
י יטבת22 New member 16/5/03 #6 ג'וליה כי מטענים אישיים זה יותר נוגע מכינורות. (in my life זה לא ג'ון?)
M Mooa-Numi New member 17/5/03 #11 אגב אין מיי לייף. הסולו פסנתר שם (אני חושבת שזה פסנתר), של מי זה? זה קלאסי לא?
M Miss CB New member 18/5/03 #14 הרגת אותי איזה טובבבבבבבב "אני ניצחתי..." "אי אפשר לסמוך על פול אפילו עם אקדח..." חחחחחחחחחחחחח