השיר הליטאי - 2002.

TheShis

New member
השיר הליטאי - 2002.

לאחר שכל כך הרבה אנשים פה דיברו על השיר, החלטתי לחרוג ממנהגי (שגורס, שעד ה-previews זה חילול השם להקשיב לשירים, כי כך יש הרבה מדי זמן להתרגל אליהם) ולהוריד את השיר הליטאי "Find your song". לאחר מספר האזנות יש לי 2 רשמים עיקריים: 1. יותר קרוב מזה לפסקול של טיטאניק אי אפשר להתקרב (מלבד אולי נורווגיה 95, אבל אי אפשר להאשים אותם בדמיון לפסקול שטרם יצא דאז). 2. הפזמון של השיר מאוד מאוד מאוד מזכיר לי את הפזמון של השיר העברי "אי משם": "...אי משם שר לו בדרך, אי משם שם פעמו, אי משם שובה הבייתה, בזמן הנכון, הנכון...". אל תגרמו לי להאזין לשאר השירים. :)

טליה ג

New member
השיר הזה מדהים!

אני בזמנו המלצתי להוריד אותו. זה נכון שהוא גנוב מהרבה שירים (אבל איזה שיר היום לא גנוב, בעצם?) אבל הוא משאיר רושם כביר ומזכיר שירים אנגליים עתיקים ממאות קודמות. ממש חבל שהוא לא זכה. We all הוא שיר חמוד וכיפי אבל אין מה להשוות אותו ל-"Find your Song". אם הוא היה זוכה בקדם הליטאי, האיררויזיון הבא היה בטוח מתקיים בליטא. גם אני חרגתי ממנהגי (והפרתי את הנדר שנדרתי) לא להאזין לשירי קדמים, אבל מכיוון שרוב השירים הליטאים היו גם בפורמט וידאו שמתנגן על המקום מבלי צורך בהורדה ממושכת, סקרנותי גברה עליי והחלטתי להקדיש לעניין קצת זמן. כמובן שאת השיר המדהים של איריס הורדתי אח"כ גם ב-MP3.

TheShis

New member
אופס...

הייתי בטוח שהשעטנז הזה הולך לייצג את ליטא. אז לשמחתי מסתבר שלא הפרתי את הנדר, ולא האזנתי לשירי התחרות בטרם ה-previews. שיר מדהים? :) נסכים שלא להסכים, אני מניח. המשך יום מוצלח.

למעלה