השיר הכי?

Under the GUN

New member
השיר הכי?

בדיסקים הרשמיים: השיר הכי מצחיק: השיר הכי עצוב: השיר הכי גרוע: השיר הכי טוב: בדיסקים הלא הרשמיים: השיר הכי מצחיק: השיר הכי עצוב: השיר הכי גרוע: השיר הכי טוב:

galileho

New member
המממ אני עונה רק על הראשון כי אני

לא מכירה לא רישמיים .. בדיסקים הרשמיים: השיר הכי מצחיק: criminal,my name is השיר הכי עצוב:mocking bird , when im gone השיר הכי גרוע:like toy soilders השיר הכי טוב:my name is + כל הזמן משתנה

../images/Emo62.gifכנ"ל, לא מכירה ת'לא רשמיים

מה זתומרת
טוב בכל מקרה אני מקווה שאלה מהרשמיים... השיר הכי מצחיק: Just lose it, my 1st single, square dance השיר הכי עצוב: When i'm gone, mockingbird השיר הכי גרוע: Kim השיר הכי טוב: Haiile's song, sing for the moment, the way I am

youngdiz

New member
Kim שיר גאוני

כנראה ילדות בגילך לא קולטות את זה כרגע. סתם, אם את חושבת ככה אז למה היית צריכה לרדת עד לפה?

galileho

New member
KIM גרוע?! OMG ילדה..

קים סוס. בדיוק היום כתבתי את כל המילים שלו ביומן שלי ^^ טוב נו על טעם וריח

../images/Emo62.gifלפי דעתי,

KIM הוא ה"שיר" הכי גרוע כי הוא בתכלס רק צעקות, המילים הם בין היפות והכל וגם המשמעות של השיר, אבל לא אהבתי את הדרך שהוא שר את זה... חוץ מהפזמון שהוא מעולה והכל.. אולי במחשבה שנייה זה באמת לא השיר הכי גרוע, אבל באמת "על טעם ועל ריח אין להתווכח". וגם לא להתנפל אגב..

Under the GUN

New member
כדאי שתתרגלי לזה

אנחנו קהילה נורא חמה ואוהבת, עד שמעצבנים אותנו (ע"ע בתאל, ילדים ממפגש פורום הארי פוטר וכו') להסביר לך רק חלק מהגאוניות? יש את השיר "97 בוני & קלייד" (אין לי כוח לאנגלית), ובעיקרון בוני וקלייד זה השיר המשך לקים אבל הקטע, זה שבוני וקלייד נכתב לפני קים, יענו כתבו את המשך לפני ההתחלה.. אם זה לא גאוניות, אני לא יודע מה כן <ד"א, הפזמון בשיר זה החלק המעפן, בדר"כ לא בא לי עליו ואני מעביר רק אותו> אבל על טעם ועל ריח... הכל נכתב ברוח טובה ובלב זהב (זה די הפך להיות המשפט של הפורום לא?)

../images/Emo62.gifאתם באמת קהילה חמה ואוהבת;]

כבר פיתחתי חסינות יובל אל תדאג
אז ככה, אכן גאוניות
עכשיו, מסתבר שאתם קובעים לפי מילים, או הכוונה או המשמעות של השיר כן
אני חשבתי שאתם מתכוונים לפי הדרך שהוא שר, יענו הביצוע.

Under the GUN

New member
גם לי בא לענות!

<אז מה אם זה במקום לעשות עבודה בלשון למחר שמסתבר שהיא להגשה?> בדיסקים הרשמיים: השיר הכי מצחיק: I'm Back (גיליתי שהוא מממששש מצחיק! אני חורש עליו ברמות מטורפות עכשיו) השיר הכי עצוב: Marshall Mathers השיר הכי גרוע: לא יודע אם הוא גרוע, אבל My 1st Singel הוא הכי פחות טוב של אמ השיר הכי טוב: קשה, אבל אני אלך על The Way i am בדיסקים הלא הרשמיים: השיר הכי מצחיק: The Kids השיר הכי עצוב: לא יודע השיר הכי גרוע: כל הדיסק INFINITE השיר הכי טוב: GO TO SLEEP BITCH! DIE MUDERFUCKER DIE!

IפותI

New member
להלהלהה

בדיסקים הרשמיים: השיר הכי מצחיק: Kim השיר הכי עצוב: Like toy soldiers השיר הכי גרוע: Ass like that השיר הכי טוב: Kim

jogy

New member
אני אחליט

בדיסקים הרשמיים: השיר הכי מצחיק:the real slim shady השיר הכי עצוב: spend some time השיר הכי גרוע: Drips השיר הכי טוב:יש הרבה בדיסקים הלא הרשמיים:לא מכיר...

ozshady

New member
אחי למה spend some time

עצוב כל כך... אגב לי ממש קשה לענות על זה... אין כזה דבר הכי טוב... אני חולה על the real slim shady, stan, sing for the moment, superman, still dont give a fuck. criminal... יש כל כך הרבה... לא יכול לחשוב על אחד מסויים

galileho

New member
WTF דריפס גרוע?!?!?

האם אתה שומע \ יותר נכון רואה מה שאתה כותב!? drips ממש טוב לא מזמן כתבתי את המילים שלו וזאת הפעם הראשונה שהבנתי באמת על מה מדובר ולמה קוראים לשיר drips תקשיב טוב

Under the GUN

New member
../images/Emo45.gif

אפילו קים יותר גרוע מדריפס!!! וקים אחד השירים הגאוניים!!!

למעלה