השיר הכי עצוב

השיר הכי עצוב

אני יודע שהיה על זה סקר אבל אני לא חושב שהסקר שיקף טוב את מה שבאמת חושבים אני חושב שהשיר הכי עצוב זה "כל יום אני בולש" פשוט סיפור יפה ועצוב

Weird Eyal

New member
בלי שום ספק

השיר הכי עצוב (וכבר עשה לי לבכות) דני אולי לי זה עצוב כי זה מזכיר לי סיפור אישי אבל עדיין... "וכן הם תפסו אותו..בפאריז כשהחליפו מטוס....." שורה שעושה לי צמרמורת.....

שלמונזה

New member
עם קצת ספק

אבל דני הוא בין השירים העצובים של משינה. אני לא מבינה למה בחרו בכל יום אני בולש כשיר עצוב... זה דווקא שיר שמעלה לי חיוך על הפרצוף למרות הסוף העצוב... בכל מקרה השיר שאני בוחרת כהכי עצוב זה... סוזי בלי היד! טוב זו היתה הבחירה שלי

Weird Eyal

New member
כלא זה אכן דבר מדכא

וכשנכנסים לכלא חלק ממך מת... החלק שנקרא חופש

ואת זאת אתה קובע מניסיון בכלא?../images/Emo13.gif

לי זה נשמע מאוד מאוד מדכא להיכנס לכלא. בעיקר כשכל החיים עוד לפניך.

Weird Eyal

New member
ניסיון של חברים.....לא שלי

וזה יכול להיות מאוד מאוד רע...כל כך מדכא עד שיש כאלה שפשוט מתאבדים...... תחשבו על זה... לדעתי דני זה השיר הכי עצוב... וגם גברת שרה השכנה.....

אני לא חושב שאתם....

מבינים את הסיפור האמיתי מאחורי "כל יום אני בולש". "דני" זה סיפור עצוב מאוד אבל לפי דעתי לא מגיע לרמה של "כל יום אני בולש" הסיפור הוא על אחד שעוקב אחרי אישתו כי הוא חושב שהיא בוגדת בו אבל היא אומרת לו שאין לא מה לדאוג והיא בעצם מסתירה את המחלה שלה. כשהיא מגלה יודעת שהיא הולכת למות והוא בדיוק עקב אחריה היא בוכה ואז הוא הולך לראות למה ומגלה שהיא הסתירה ממנו את המחלה שלו כדיי למנוע ממנו דאגה וצער. ואז הוא מספר שהיא ממש סבלה אבל ניסתה לא להראות את זה. ומסתיים השיר כשהוא מספר שהוא קבר אותה מתחת לעץ האהוב עליהם ושכל הזמן הוא מבקר את הקבר. (אני לא בטוח שזה מדוייק אבל ככה אני חושב שזה קרה)

darksideonline

New member
שלומי אמר

שהוא כתב את זה על מקרה שהיה לו אבל בדיוק ההיפך שמישהי עקבה אחריו,אני לא חושב שהיתה פה איזו מחלה פשוט הכניס את הקטע של המוות בפתאומיות כמו "כי לא בא לה".. ככה נראה לי לפחות אבל באמת יכול להיות צריך לשאול אותו את זה

פירוש יפה לשיר...

אבל אני חושב שבסופו של דבר, זה לא שיר עד כדי כך מיוחד. מה שבטוח זה ששלומי לא מסכים עם מה שרשמת, הוא טען שזה נכתב על מערכת יחסים שהייתה לו שבה ריגלו אחריו כל הזמן...

השיר הכי עצוב בעולם,שאני ממש

השיר הכי עצוב בעולם שאני ממש מתאפק לא לבכות זה תחזור תחזור!!!

כן, אבל...

לפי דעתי השיר הזה עושה לי עצוב רק כי זה שיר שמסמל את הסיום של משינה ולא כי כשלעצמו הוא כל כך עצוב.

למעלה