השיר הכי מרגש?!?!?!?!?

Franz Ferdinand

New member
זו שאלה קשה כי יש להם מלא שירים

מרגשים. משהו כמו כל שיר שני... אבל אם אני צריכה לעשות החלטה של 3 הכי מרגשים הייתי אומרת: Con-Science Spiral Static House Of The Rising Sun (למרות שזה לא שיר מקורי של מיוז, הוא עדיין בין השירים שהכי מרגשים אותי...) טוב, בגלל שהוא לא של מיוז אז אני אוסיף שיר כן שלהם: Falling Away With You אוף! אבל יש עוד כל כך הרבה שירים שאני יכולה לחשוב עליהם! זה מעצבן לצמצם את האפשרויות רק לשלוש!

NiKi†a

New member
אוקיי, שאלה יפה.

Ruled by secrely...הוא מעביר צמרמורת :) Hate This & I'll Love You..הוא גם אחד השירים האהובים עליי ביותר, המעבר שבין הקטע השקט לבין הקטע שמת'יו צועק את הפזמון פשוט מדהימה. טוב..לא יכולתי לבחור בין השניים הבאים, לכן אני אכתוב את שניהם- Con-Science. Sunburn, הקטע שמת'יו צועק את הבית השלישי- And I'll hide from the world Behind a broken frame And I'll burn forever I can't face the shame ואתה שומע את ההרגשה בקול שלו ואתה אומר לעצמך- ואוו, הקטע הזה לא יכוליות טוב יותר.

אני חושבת שהשיר הכי מרגש של מיוז

הוא sunburn יש לו אנרגיות מצויינות כמו שרק מיוז יכולים לעשות, והקול של מתיו ממש יפה שם. הוא מעביר את הרגשות אשם שלו שם בצורה מושלמת. :) btw קניתי היום (סוף-סוף) את שואוביז. דיסק מעולה!!!! :)

Franz Ferdinand

New member
ציינו פה את sunburn...

אני התלבטתי אם להוסיף את השיר הזה אבל כשחשבתי שנית הבנתי, שלמרות שהשיר הזה בהחלט מרגש ברמות בלתי ניתנות לתיאור, אני יותר רגילה אליו... אני פשוט שמעתי אותו כל כך הרבה פעמים שהוא מאבד, ממש טיפה אבל עדיין, מהרגש שלו... את השירים האחרים אני טוחנת פחות כי הם לא נמצאים לי על דיסקים אלא במחשב (חוץ מ Falling Away With You)

כשאני כתבתי את ההודעה לא היה את זה.

תסתכלי על השעה שליד ההודעה, שירן ואני שלחנו את ההודעות בדיוק באותה דקה. כל שיר שחורשים עליו מאבד מהקסם שלו, אבל עדיין לשיר הזה תמיד יהיה מקום בלב שלי. זה שיר פשוט מדהים. מתיו הוא פסנטרן מעולה.

לא יודע לפי דעתי שואוביז

הוא חוזר על עצמו אולי חוץ משיר שניים.... כאילו הכל כל כך דומה... כל כך אותו דבר... לא יודע איך להסביר כאילו אלבום ממש לא ממצה...

gloria23

New member
אממממממ

בחירה קשה, הכי הכי שסוחטים ממני זה, muscle museum ןhate this and I'll love you מ-muscle museum אני מקבלת את הרושם שאיך שמתיו שר את זה, שהוא שופך את הכאב שלו, במיוחד בפזמון ו hate this and I'll love you עוד פעם, בגלל איך שהוא שר את זה, וגם בגלל המילים. ואני חייבת לכתוב גם את stockolm syndrome אני חושבת שהשיר הזה גורם לי את ההפך, לא יודעת איך להסביר את זה, זה לא אותו דבר, אבל זה מעלה את האנדרלין חחחח

L A D Y B U G 2

New member
דעתי בעניין........

SUNBURN BUTTERFLIES & HURRICANES (עזר לי בהרבה דברים
) (יש לזכור שלא שמעתי את כל השירים אז...)

tomrock

New member
דעתי

החלתה קשה אבל חייב 1:new b0rn רק ההתחלה 2:bliss 3:כול0 יפי0

אני רואה שכולם פה אוהבים את sunburn

דווקא כשכתבתי את זה לחובבי מיוז שהם לא מעריצים אמרו לי שהם לא מכירים אותו. :/ זה רק אומר שלכם יש טעם טוב.

למעלה