במה תבחרו
A ady18 Well-known member 10/4/26 #4 נכתב ע"י ady18: לחץ כדי להרחיב... מה דעתך על אריאל זילבר מסקרן אותי
F feldman89 Well-known member 10/4/26 #5 נכתב ע"י ady18: מה דעתך על אריאל זילבר מסקרן אותי לחץ כדי להרחיב... זמר מעולה ללא ספק, אוהב אותו. בדירוג הוא לא הכי גבוה אבל כן ברשימה של האהובים עליי ואת אוהבת אותו?
נכתב ע"י ady18: מה דעתך על אריאל זילבר מסקרן אותי לחץ כדי להרחיב... זמר מעולה ללא ספק, אוהב אותו. בדירוג הוא לא הכי גבוה אבל כן ברשימה של האהובים עליי ואת אוהבת אותו?
A ady18 Well-known member 10/4/26 #6 נכתב ע"י feldman89: זמר מעולה ללא ספק, אוהב אותו. בדירוג הוא לא הכי גבוה אבל כן ברשימה של האהובים עליי ואת אוהבת אותו? לחץ כדי להרחיב... אני חושבת שבאמצע . למרות שאני לאהוב כול התקופות יש לו דברים מגניבים.
נכתב ע"י feldman89: זמר מעולה ללא ספק, אוהב אותו. בדירוג הוא לא הכי גבוה אבל כן ברשימה של האהובים עליי ואת אוהבת אותו? לחץ כדי להרחיב... אני חושבת שבאמצע . למרות שאני לאהוב כול התקופות יש לו דברים מגניבים.
P Private Investigator Well-known member 10/4/26 #3 יצא לי קצת לשמוע שירים של נועם בתן. יש מצב שזה השיר הכי טוב שלו
A ady18 Well-known member 10/4/26 #8 נכתב ע"י feldman89: בדרך אל האושר- דני רובס שיר גדול, מתוך אלבום מופת לחץ כדי להרחיב... מצוין וקלאסי