שיר גדול!
ואיך ההגשה של יגאל בעייניך בעיני רמה גבוה ולך?שיר גדול!
כתבתי אתמול ובעבר שהוא מגיש לא פחות טוב מיהורם גאון ואריק. יגאל נסיך. אבי ויגאל הפרייזינג שלהם הוא אלוהי ואני בדר"כ לא מציין אלוהות.ואיך ההגשה של יגאל בעייניך בעיני רמה גבוה ולך?
אצלי בטופ 10 בטוח:שיר ענק . בין הטופ שלו לגמרי אצלי ואצלך?
נכון, יש לו יכולת להגיש מדהים את השירים. אני כועס אבל שמחר הוא יבצע שיר מעפן לטעמי- הללויה של לאונרד כהן. טחנו בלי סוף את השיר הזה ומה כבר לחדש איתו?!גם אצלו הגשה יפה החספוס הקולי שלו משגע ולדעתך גם?
אני דווקא אוהבת מאוד את השיר אותי הוא מרגש.
כבר פרסמו שאר הבחירות או רק שלו...
נדמה לי שלא פרסמו את כל הבחירו שירים, הראו פרומו בטלביזיה והראו שהשופטים קמים ומריעים לו על זה. עדיין בחירה בנאלית וגרועה לטעמי שלו. זה לא ירגש אותי כמו שירחים קודמים לבטחאני דווקא אוהבת מאוד את השיר אותי הוא מרגש.
כבר פרסמו שאר הבחירות או רק שלו...
אולי, אבל טחנו את הללויה יותר מדי בתוכניות ריאליטי(מיי פיינגולד, תמיר גרינברג בדואט ואלארי חמאתי)לדעתי יכול להתאים יותר דווקא מריכל.
אני אוהב את תמיר כי הוא לא רק זמר מצוין מבחינה ווקאלית, אלא גם פרפורמר אבל זה לא נכון שאני מעריץ גדול של תמיר. הוא שר באנגלית, זה בהחלט הפריע ומופריע לי. העדפתי שתזכה בגמר ואלרי או שי המבר בעונה שלו. אלישיה קיז? זמרת שאני אוהב ובטח לא טחנו את שיריה כמו את השיר הללויה.לא עקבתי אחרי ביצועיו של תמיר נמנעתי לא אוהבת אותו זמר מיותר לגמרי אותי לא נגע בי.
אז זה קודם כול פספסתי
למה אתה מתחבר לתמיר?
בכוכב הבא אין בחירות גדולות לי אין ציפות.
ואני דווקא כול האלישיה קיז ודומים לי יותר מפריע. דווקא בניגוד אליך.
אני אגיד את זה אחרת, נינט השופטת אמרה על תמיר וואלרי אחרי הביצוע להללויה: אשמח לראות את שניכם בגמר". בחירה לא אמיצה שלו וגם בגמר הוא פישל עם השיר של ביונסה וזכותי להגיד שהשיר הזה הוא משעמם ומלאה עייפות.לא עקבתי אחרי ביצועיו של תמיר נמנעתי לא אוהבת אותו זמר מיותר לגמרי אותי לא נגע בי.
אז זה קודם כול פספסתי
למה אתה מתחבר לתמיר?
בכוכב הבא אין בחירות גדולות לי אין ציפות.
ואני דווקא כול האלישיה קיז ודומים לי יותר מפריע. דווקא בניגוד אליך.
בסדר, נסכים שלא להסכים. אני חושב שהפעם שלא כתמיד, דנה צדקהאני להפך אהבתי את הבחירות של מיי אחד הטובות בבחירות שלה דווקא וכמעט הכול בעברית.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.