השיר היומי לשבת

feldman89

Well-known member
ואיך ההגשה של יגאל בעייניך בעיני רמה גבוה ולך?
כתבתי אתמול ובעבר שהוא מגיש לא פחות טוב מיהורם גאון ואריק. יגאל נסיך. אבי ויגאל הפרייזינג שלהם הוא אלוהי ואני בדר"כ לא מציין אלוהות.

feldman89

Well-known member
שיר ענק . בין הטופ שלו לגמרי אצלי ואצלך?
אצלי בטופ 10 בטוח:
1. המשורר
2. ילד ירוק,
3. עגלה עם אספסת
4. הקיץ חלף
5. שלום לך תקווה עצובה
6. רכה כמו משי
7. שכח אותי אמרת
8. בסוף מעגל
9. שובי שובי לפרדס
10. היי גלית

feldman89

Well-known member
גם אצלו הגשה יפה החספוס הקולי שלו משגע ולדעתך גם?
נכון, יש לו יכולת להגיש מדהים את השירים. אני כועס אבל שמחר הוא יבצע שיר מעפן לטעמי- הללויה של לאונרד כהן. טחנו בלי סוף את השיר הזה ומה כבר לחדש איתו?!

ady18

Well-known member
אני דווקא אוהבת מאוד את השיר אותי הוא מרגש.
כבר פרסמו שאר הבחירות או רק שלו...

feldman89

Well-known member
נדמה לי שלא פרסמו את כל הבחירו שירים, הראו פרומו בטלביזיה והראו שהשופטים קמים ומריעים לו על זה. עדיין בחירה בנאלית וגרועה לטעמי שלו. זה לא ירגש אותי כמו שירחים קודמים לבטח

feldman89

Well-known member
לדעתי יכול להתאים יותר דווקא מריכל.
אולי, אבל טחנו את הללויה יותר מדי בתוכניות ריאליטי(מיי פיינגולד, תמיר גרינברג בדואט ואלארי חמאתי)
אני חושב שבחירה של שיר צריך גם לנבוע משיקול איזה שיר לא בוצע מעולם בתוכיות ולהעיז לבצע שירים שצריך להכיר יותר אותם

ady18

Well-known member
לא עקבתי אחרי ביצועיו של תמיר נמנעתי לא אוהבת אותו זמר מיותר לגמרי אותי לא נגע בי.
אז זה קודם כול פספסתי
למה אתה מתחבר לתמיר?
בכוכב הבא אין בחירות גדולות לי אין ציפות.
ואני דווקא כול האלישיה קיז ודומים לי יותר מפריע. דווקא בניגוד אליך.

feldman89

Well-known member
לא עקבתי אחרי ביצועיו של תמיר נמנעתי לא אוהבת אותו זמר מיותר לגמרי אותי לא נגע בי.
אז זה קודם כול פספסתי
למה אתה מתחבר לתמיר?
אני אוהב את תמיר כי הוא לא רק זמר מצוין מבחינה ווקאלית, אלא גם פרפורמר אבל זה לא נכון שאני מעריץ גדול של תמיר. הוא שר באנגלית, זה בהחלט הפריע ומופריע לי. העדפתי שתזכה בגמר ואלרי או שי המבר בעונה שלו. אלישיה קיז? זמרת שאני אוהב ובטח לא טחנו את שיריה כמו את השיר הללויה.
והביצוע של מיי בחצי הגמר היה נהדר להללויה אבל כמו שאמרה לה דנה אינטרנשיונל בביקורת: "עם כל אהבתי למיי, זאת בחירה לא אמיצה ונועזת לחצי גמר"

feldman89

Well-known member
אז זה קודם כול פספסתי
למה אתה מתחבר לתמיר?
אני אגיד את זה אחרת, נינט השופטת אמרה על תמיר וואלרי אחרי הביצוע להללויה: אשמח לראות את שניכם בגמר". בחירה לא אמיצה שלו וגם בגמר הוא פישל עם השיר של ביונסה וזכותי להגיד שהשיר הזה הוא משעמם ומלאה עייפות.

ady18

Well-known member
אני להפך אהבתי את הבחירות של מיי אחד הטובות בבחירות שלה דווקא וכמעט הכול בעברית.

למעלה