במה תבחרו
F feldman89 Well-known member 23/7/25 #5 נכתב ע"י ady18: אחד מהרבים המשובחים לחץ כדי להרחיב... מסכים איתך, רמי אין עליו!!
F feldman89 Well-known member 23/7/25 #7 נכתב ע"י Private Investigator: לחץ כדי להרחיב... האזנתי, שיר נהדר. לא מכיר את ההרכב הזה או את השיר ממקודם וזאת היתה חוויה נעימה. תודה רבה אלי!!
נכתב ע"י Private Investigator: לחץ כדי להרחיב... האזנתי, שיר נהדר. לא מכיר את ההרכב הזה או את השיר ממקודם וזאת היתה חוויה נעימה. תודה רבה אלי!!
P Private Investigator Well-known member 23/7/25 #8 שמח שאהבת אביחי. פרסמתי גם שיר נוסף שלהם שהגיע אל המקום הראשון במצעד השבועי שלי. יש לי תחושה שתתחבר גם אליו.
שמח שאהבת אביחי. פרסמתי גם שיר נוסף שלהם שהגיע אל המקום הראשון במצעד השבועי שלי. יש לי תחושה שתתחבר גם אליו.
F feldman89 Well-known member 23/7/25 #9 נכתב ע"י Private Investigator: שמח שאהבת אביחי. פרסמתי גם שיר נוסף שלהם שהגיע אל המקום הראשון במצעד השבועי שלי. יש לי תחושה שתתחבר גם אליו. לחץ כדי להרחיב... בשמחה!! אני מאד מקווה להאזין לו מחר
נכתב ע"י Private Investigator: שמח שאהבת אביחי. פרסמתי גם שיר נוסף שלהם שהגיע אל המקום הראשון במצעד השבועי שלי. יש לי תחושה שתתחבר גם אליו. לחץ כדי להרחיב... בשמחה!! אני מאד מקווה להאזין לו מחר