שתפו בשיר
F feldman89 Well-known member היום ב- 16:11 #3 מצאתי לי שקט- מאיה בוסקילה מקווה שייצא בקרוב האלבום כבר, זמרת גדולה
A ady18 Well-known member היום ב- 16:11 #4 נכתב ע"י feldman89: מצאתי לי שקט- מאיה בוסקילה מקווה שייצא בקרוב האלבום כבר, זמרת גדולה לחץ כדי להרחיב... ענק
נכתב ע"י feldman89: מצאתי לי שקט- מאיה בוסקילה מקווה שייצא בקרוב האלבום כבר, זמרת גדולה לחץ כדי להרחיב... ענק
F feldman89 Well-known member היום ב- 16:13 #5 נכתב ע"י ady18: ענק לחץ כדי להרחיב... את מחכה לאלבום הזה כמוני או שאני קצת טועה ומגזים? זה יהיה האלבום החמישי כמעט 10 שנים לאחר האלבום האחרון
נכתב ע"י ady18: ענק לחץ כדי להרחיב... את מחכה לאלבום הזה כמוני או שאני קצת טועה ומגזים? זה יהיה האלבום החמישי כמעט 10 שנים לאחר האלבום האחרון
A ady18 Well-known member היום ב- 16:16 #6 נכתב ע"י feldman89: את מחכה לאלבום הזה כמוני או שאני קצת טועה ומגזים? זה יהיה האלבום החמישי כמעט 10 שנים לאחר האלבום האחרון לחץ כדי להרחיב... כן. מסקרן כרגע אהבתי. ואמרתי שכרגע בעלייה אצלי.
נכתב ע"י feldman89: את מחכה לאלבום הזה כמוני או שאני קצת טועה ומגזים? זה יהיה האלבום החמישי כמעט 10 שנים לאחר האלבום האחרון לחץ כדי להרחיב... כן. מסקרן כרגע אהבתי. ואמרתי שכרגע בעלייה אצלי.