יפהפה וקלאסי
אני הכי אוהב את הביצוע של יזהר כהן, מקום 2 חוה שהוא ביצוע מעולה. מקום 3 הביצוע של מתי שהוא גם יפה סה"כ.ואם מותר לשאול ואם לא סליחה מה הביצוע המנצח לשיר שלי תיקו חווה ויזהר כול טוב
מסכים ואגיד שלדעתי יזהר כהן מבצע וזמר אדיר.שיר מיוחד . קלאסי שכזה בעיני לפחות כול טוב
עם כל אהבתי הרבה ליהודית, אף ביצוע לא מושלם כמו של שושנה.גם בסדר לומר הביצוע של הגברת יהודית לשיר היה נחמד+
חלקית זה נכון וחלקית לא נכון. אוהב מאד את וידוי בביצוע שלה, ברחובות שלנו ושלח לי שקט. יש קאברים שלדעתי היא מפשלת, היא מדהימה אבל זה לא אומר שאסור לבקר את ההתיייחסות שלה לשיר מסוים.נראה לי שאתה לא מחובבי הקאברים של הגברת יהודית כול טוב אם בסדר לומר
מעולה התכוונתי שבאלבום האחרון הייתי חלקי בו . כול טובחלקית זה נכון וחלקית לא נכון. אוהב מאד את וידוי בביצוע שלה, ברחובות שלנו ושלח לי שקט. יש קאברים שלדעתי היא מפשלת, היא מדהימה אבל זה לא אומר שאסור לבקר את ההתיייחסות שלה לשיר מסוים.
גם העיני בינוני צייפתי קצת ליותר בקצתמעולה התכוונתי שבאלבום האחרון הייתי חלקי בו . כול טוב
כי הקול שלה כבר לצערי לא מה שהיה, נחלשה ווקאלית. נורית גלרון נשמעת פיצוץ למשל, יהודית ניכר שהיא לא עשתה פיתוח קול בשנים האחרונותמעולה התכוונתי שבאלבום האחרון הייתי חלקי בו . כול טוב
כנראה לא השקיעה בעצמה .כי הקול שלה כבר לצערי לא מה שהיה, נחלשה ווקאלית. נורית גלרון נשמעת פיצוץ למשל, יהודית ניכר שהיא לא עשתה פיתוח קול בשנים האחרונות
נורית חווה שומרת על עצמן אילנית בלי להעליב קצת ירד לה הקול בעיני כול טובכנראה לא השקיעה בעצמה .
דווקא אילנית מרגיש לי ששמרה הרבה על הקול שלה. אבל מקבל את דברייךנורית חווה שומרת על עצמן אילנית בלי להעליב קצת ירד לה הקול בעיני כול טוב
אבל כבר חווה פחות מנגנת כבר קשה לה יותר . אז כולם כבר בגיל שיותר קשה.דווקא אילנית מרגיש לי ששמרה הרבה על הקול שלה. אבל מקבל את דברייך
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.