השיר החדש של שבק!

binderrr

New member
השיר החדש של שבק!

שיר ענק! http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=212209702

טופיקלי

New member
הידעתם

שזהו השיר היחיד מאז 1997 שהליטו יחד נימי ומוקי ? אני לא מאמין. איזה כיף!!!

shaylev69

New member
יותר טוב משיר פצצתי!!!!!!!!!!!!

הסאטלה הכי טובה שאפשר לקבל שאלוהים ישמור ייגן ויעזור מתי יגיע היום של דיסק חדש

andrnalin5

New member
המילים של השיר!!

ישבתי שעה.. יכול הליות שיש טעויות.. חברה זה בשבילכם תהנו! הקצב הוא המסר: הנה בא מירו הנה בא מוקי הנה בא חמי הנה בא נימי כולם בחיפה כולם ביפו כולם ביבנה כולם בעכו תן לי בסולטה תן לי באורה אחורה קדימה קדימה אחורה בתוך סיר הלחץ כנגד הפחד עם כוח המחץ כולנו ביחד שבק שבק שבק שין בת קוף יש לי מקצב עובר ושב יש לי ת'גרוב וחרוז שתתחיל לזוז אני אדון יש כבוד אז להתחיל לרקוד הייתי ילד ומלך ביקשתם עוד אז אני מוכן ומזומן מול פרקי הזמן הראשון במיקרופון יהיה האחרון זאת מלחמה על הבמה בשביל הנשמה עד שכל המדינה תרקוד לפי המנגינה אז לקפוץ שבק שבק לדחוף חזק חזק ועוד חם נדבק נדבק כולם בחיפה כולם ביבנה כולם בעכו כולם ביפו ניתן להם משהו שעוד לא נשמע אז לקפוץ שבק שבק לדחוף חזק חזק ועוד חם נדבק נדבק בתוך כל הלחץ נגד הפחד כוח המחץ כולנו ביחד שבק שבק שבק שין בית קוף מעבר לפוליטיקה מעל חוקי הפיזיקה שובר את הסטטיסטיקה מנצח על המוזיקה חוצה גבולות ברשת שם בימי הכשל על תדר אומר לכם הקצב הוא המסר אני חותם פה צ'קים לא סופר ת'רייטינג מקפיץ לכם ת'ג'אנקי אנטי לסטנדרטי נרים את זה גבוה נוריד את זה בצ'ייסר ניקח אותכם לאופק וניקח אותכם מעבר אז לקפוץ שבק שבק לדחוף חזק חזק ועוד חם נדבק נדבק כולם בחיפה כולם ביבנה כולם בעכו כולם ביפו ניתן להם משהו שעוד לא נשמע אז לקפוץ שבק שבק לדחוף חזק חזק ועוד חם נדבק נדבק בתוך כל הלחץ נגד הפחד כוח המחץ כולנו ביחד שבק שבק שבק אני חוזר אל הבמות הישר מארץ הפלאות הכיסים שלי מלאים בניסים ונפלאות עושה קסמים במיקרופון שולף שפן מכובעון ולבנות יש לי מתנות ומטעמי לשון מחזיר ת'צבע שתיים אפס אפס שבע השבק יוצא לפארק ומתקרב לטבע כל הארץ דגלים דגלים אז די שאני מכה בכם די גלים גלים גלים אז לקפוץ שבק שבק לדחוף חזק חזק ועוד חם נדבק נדבק הנה בא חמי הנה בא נימי הנה בא מירו הנה בא מוקי אז לקפוץ שבק שבק לדחוף חזק חזק ועוד חם נדבק נדבק בתוך כל הלחץ נגד הפחד כוח המחץ כולנו ביחד שבק שבק שבק

shaylev69

New member
כמה תיקונים שנראה לי

במקום אני אדון אולי אני הדון(כמו הסנדק) ובמקום חותם פה צ'קים אז חוזר כמו צ'קים

andrnalin5

New member
=)

יכול להיות=) כמו שאמרתי אני לא בטוח בהרבה קטעים..=) תתקנו אותי חופשי=)

BlackShahar

New member
נראה לי שזה קצת יותר נכון:

למרות שעדיין 2-3 מילים לא מסתדרות לי.. הנה בא מירו הנה בא מוקי הנה בא חמי הנה בא נימי כולם בחיפה, כולם ביפו, כולם ביבנה, כולם בעכו תן לי בסוקה(?), תן לי בהורה אחורה קדימה, קדימה אחורה לתוך סיר הלחץ, כנגד הפחד עם כח המחץ, כולנו ביחד שבק! שבק! שבק! ש'-ב'-ק'! יש לי מקצב, עובר ושב יש לי ת'גרוב וחרוז, שתתחיל לזוז אני הדון יש כבוד אז להתחיל לרקוד הייתי ילד, ומלך, בקשתם עוד תמיד מוכן ומזומן מול פרקי הזמן הראשון במיקרופון יהיה האחרון זו מלחמה על הבמה, בשביל הנשמה עד שכל המדינה תרקוד לצליל המנגינה כולם אווו אז לקפוץ שבק שבק! לדחוף חזק חזק! ועוווווד 'חד נדבק נדבק כולם בחיפה, כולם ביבנה, כולם בעכו, כולם ביפו עדיין זה משהו שעוד לא נשמע! אז לקפוץ שבק שבק! לדחוף חזק חזק! ועוווווד 'חד נדבק נדבק בתוך כל הלחץ, נגד הפחד כח המחץ, כולנו ביחד שבק! שבק! שבק! ש'(ש')-ב'(ב')-ק'(ק') מעבר לפוליטיקה, מעל חוקי הפיזיקה שובר את הסטטיסטיקה, מנצח על המוזיקה חוצה גבולות ברשת, שר בימי(?) הקשר, על טנדר אומר לכם - הקצב הוא המסר! תמיד חוזר כמו צ'קים, לא סופר ת'רייטינג מקפיץ לכם ת'ג'אנטים, אנטי לסטנדרטים נרים את זה גבוה, נוריד את זה בצ'ייסר נקח אתכם לעומק ונקח אתכם לעבר לקפוץ שבק שבק! לדחוף חזק חזק! ועוווווד 'חד נדבק נדבק כולם בחיפה, כולם ביבנה, כולם בעכו, כולם ביפו עדיין זה משהו שעוד לא נשמע! אז לקפוץ שבק שבק! לדחוף חזק חזק! ועוווווד 'חד נדבק נדבק בתוך כל הלחץ, נגד הפחד כח המחץ, כולנו ביחד שבק! שבק! שבק! אני חוזר אל הבמות היישר מארץ הפלאות הכיסים שלי מלאים בניסים ונפלאות עושה קסמים על מיקרופון, שולף שפן מכובעון ולבנות, יש לי מתכון למטעמי לשון מחזיר ת'צבע, בשתיים אפס אפס שבע השבק יוצא לפארק ומתקרב לטבע "כל הארץ דגלים דגלים" הסטייל שלי מכה בכם גלים גלים גלים גלים לקפוץ שבק שבק! לדחוף חזק חזק! ועוווווד 'חד נדבק נדבק הנה בא חמי, הנה בא נימי, הנה בא מירו, הנה בא מוקי אז לקפוץ שבק שבק! לדחוף חזק חזק! עוווווד 'חד נדבק נדבק בתוך כל הלחץ, נגד הפחד כח המחץ, כולנו ביחד שבק! שבק! שבק! שבק!

טופיקלי

New member
בינתיים נראה לי שזה *פגעי הזמן

ולא פרקי הזמן. ו"בימי" יש משהו עם "קשת"

חלק מהשרשור נמחק.

לא מתאים לי לקרוא מריבות של גן ילדים, הפורום זה לא המקום לזה. מבקשת שתכבדו את החוקים, תודה ולילה טוב.

kombinaizer

New member
שיר הזוי, פעם ראשונה לא אהבתי

פעם שניה אהבתי מאוד

למעלה