נראה לי שזה קצת יותר נכון:
למרות שעדיין 2-3 מילים לא מסתדרות לי.. הנה בא מירו הנה בא מוקי הנה בא חמי הנה בא נימי כולם בחיפה, כולם ביפו, כולם ביבנה, כולם בעכו תן לי בסוקה(?), תן לי בהורה אחורה קדימה, קדימה אחורה לתוך סיר הלחץ, כנגד הפחד עם כח המחץ, כולנו ביחד שבק! שבק! שבק! ש'-ב'-ק'! יש לי מקצב, עובר ושב יש לי ת'גרוב וחרוז, שתתחיל לזוז אני הדון יש כבוד אז להתחיל לרקוד הייתי ילד, ומלך, בקשתם עוד תמיד מוכן ומזומן מול פרקי הזמן הראשון במיקרופון יהיה האחרון זו מלחמה על הבמה, בשביל הנשמה עד שכל המדינה תרקוד לצליל המנגינה כולם אווו אז לקפוץ שבק שבק! לדחוף חזק חזק! ועוווווד 'חד נדבק נדבק כולם בחיפה, כולם ביבנה, כולם בעכו, כולם ביפו עדיין זה משהו שעוד לא נשמע! אז לקפוץ שבק שבק! לדחוף חזק חזק! ועוווווד 'חד נדבק נדבק בתוך כל הלחץ, נגד הפחד כח המחץ, כולנו ביחד שבק! שבק! שבק! ש'(ש')-ב'(ב')-ק'(ק') מעבר לפוליטיקה, מעל חוקי הפיזיקה שובר את הסטטיסטיקה, מנצח על המוזיקה חוצה גבולות ברשת, שר בימי(?) הקשר, על טנדר אומר לכם - הקצב הוא המסר! תמיד חוזר כמו צ'קים, לא סופר ת'רייטינג מקפיץ לכם ת'ג'אנטים, אנטי לסטנדרטים נרים את זה גבוה, נוריד את זה בצ'ייסר נקח אתכם לעומק ונקח אתכם לעבר לקפוץ שבק שבק! לדחוף חזק חזק! ועוווווד 'חד נדבק נדבק כולם בחיפה, כולם ביבנה, כולם בעכו, כולם ביפו עדיין זה משהו שעוד לא נשמע! אז לקפוץ שבק שבק! לדחוף חזק חזק! ועוווווד 'חד נדבק נדבק בתוך כל הלחץ, נגד הפחד כח המחץ, כולנו ביחד שבק! שבק! שבק! אני חוזר אל הבמות היישר מארץ הפלאות הכיסים שלי מלאים בניסים ונפלאות עושה קסמים על מיקרופון, שולף שפן מכובעון ולבנות, יש לי מתכון למטעמי לשון מחזיר ת'צבע, בשתיים אפס אפס שבע השבק יוצא לפארק ומתקרב לטבע "כל הארץ דגלים דגלים" הסטייל שלי מכה בכם גלים גלים גלים גלים לקפוץ שבק שבק! לדחוף חזק חזק! ועוווווד 'חד נדבק נדבק הנה בא חמי, הנה בא נימי, הנה בא מירו, הנה בא מוקי אז לקפוץ שבק שבק! לדחוף חזק חזק! עוווווד 'חד נדבק נדבק בתוך כל הלחץ, נגד הפחד כח המחץ, כולנו ביחד שבק! שבק! שבק! שבק!