השיר האהוב...........

השיר האהוב...........

והפעם, על להקה שמדברת על שלושה אנשים כרמלה גרוס ואגנר-פרח שחור מהו השיר האהוב עליכם מהאלבום? רשימת השירים 1. כרמלה גרוס ואגנר 2. פרפרי תעתוע 3. תמונה אימפרסיוניסטית 4. עוד תודבר המחלה 5. החבר של המשוגע 6. רטוב וחם 7. בגן שלך 8. עלבון 9. עדות 10. נשים כותבות שירה 11. חנוך מחנך 12. נשל הנחש 13. פרח שחור

שלמונזה

New member
לא יכולה לבחור ../images/Emo7.gif ../images/Emo168.gif

יש את ה- 3 השירים האהובים עלי שאותם אני גם הכי אוהבת בעולם בביצוע בהופעות: פרפרי תעתוע רטוב וחם כרמלה גרוס ואגנר אם ממש אבל ממש מכריחים אותי לבחור אחד אז... פרפרי תעתוע נו מה [וביתר ירדה לליגה א' הפסיד אצלי?!]

1Reebok

New member
בוא נצמצם קצת את האפשרויות...

ונגיד שכרמלה גרוס ואגנר, תמונה אימפרסיוניסטית, עדות, נשים כותבות שירה ונשל הנחש לא נחשבים לשירים של כרמלה גרוס ואגנר, כי כולם שירים במקור של טאטו ואחד של מאיר אריאל. נשארנו עם פרפרי תעתוע, שהוא האהוב עלי מבחינת הלחן שמתאים למילים, אבל מבחינת מלל השיר עלבון הוא התעלות מדהימה של ערן צור בכתיבה.

ben4ever

New member
אוח....הדילמה../images/Emo4.gif

אבל אם אני נאלץ לבחור אחד....אז זה יהיה "פרפרי תעתוע". פשוט שיר מדהים

החלטתי ללכת על שיר הנושא

הייתה התלבטות מאוד קשה בין שבעת השירים הראשונים בעיקר... בסוף הלכתי על השיר שפותח את האלבום, שיר מטורף, אני מת עליו. כרמלה גרוס וואגנר חיים את החיים!

psychocandy

New member
כרגע,

פרפרי תעתוע. גם אדיר בהופעות, גם מלא ברגש ובכוונה, וגם אחד מהשירים הכי טובים שלו. לחן מעולה ומילים כנות, תמיד שילוב מושלם.

n o n a a a

New member
ללא ספק

פרפרי תעתוע ואני חייבת לציין שזוהי ההודעה השלישית אולי שלי פה. ממש הולכת ומתקדמת :)

ו-ה-ת-ו-צ-א-ו-ת!!!!!!!!!!!!!

טירוף עולמי אבל בסופו של דבר נבחר השיר "פרפרי תעתוע" ברוב קולות. מזל טוב לנונה
ביום ראשון פינה חדשה

למעלה