השיר האהוב מאלבומי ערן צור - חותך בחתך הזהב

gellerj

New member
השיר האהוב מאלבומי ערן צור - חותך בחתך הזהב

ברוכים השבים לתחרות השיר האהוב מאלבומי ערן צור. הגענו לסיבוב המוקדמות אחרון, עם אלבומו האחרון של ערן - "חותך בחתך הזהב". עליכם לבחור, כרגיל, את 3 השירים האהובים עליכם מהאלבום. שני השירים שיזכו למספר הדירוגים הגבוה ביותר יעלו לשלב הגמר ויתמודד שם מול 9 שירים שכבר עלו, על התואר הנחשק. רשימת השירים לפניכם: 1. גלגל 2. הג'ינס הנמוכים 3. על קו העימות 4. למראשות המיטה 5. טיפות אבק לבנות 6. כן לציפור 7. והחיים 8. צולף 9. עולה 10. רמזור 11. בערוב ימי פוריותה 12. ירושלים אהובתי בהצלחה וניפגש בשלב הגמר

זה חותך בבשר החי, לא רק בחתך הזהב,

לבחור רק שלושה! נו, אז אם מוכרחים: הג'ינס הנמוכים (וואוו, איזה שיר נפלא זה, נכון? אוהבת מאד מאד מאד מאד מאד ) רמזור על קו העימות עצוב לי כל כך שגלגל והחיים נשארו בחוץ, ירושלים אהובתי, צולף! אוףףףףףףףףף

osn

New member
שלי

צולף רמזור ירושלים צריך לתת סיכוי גם לשירים אחרים....

gellerj

New member
אני מניח שהגיע תורי

והבחירות שלי הן: 1. הג'ינס הנמוכים 2. ירושלים אהובתי 3. גלגל בקרוב מאוד הסיכום ושלב הגמר!

gellerj

New member
והתוצאות, באיחור רב

בשל כל מיני אילוצים נדחה שלב הגמר להיום, ולכן גם התוצאות לאלבום הזה מפורסמות כעת, והן כדלקמן: 1. הג'ינס הנמוכים - 4 קולות 2. גלגל - 4 קולות 3. רמזור - 3 קולות 4. על קו העימות - 2 קולות 5. ירושלים אהובתי - 2 קולות 6. למראשות המיטה - קול אחד 7. צולף - קול אחד 8. טיפות אבק לבנות - קול אחד והעולים לשלב הגמר הם "הגינס הנמוכים" ו"גלגל".

למעלה