השיר האהוב מאלבומי ערן צור - "אתה חברה שלי"

gellerj

New member
השיר האהוב מאלבומי ערן צור - "אתה חברה שלי"

בהמשך לתחרות השיר האהוב מאלבומי ערן צור, אנו מגיעים ל"אתה חברה שלי", אלבום משיריה של יונה וולך. כרגיל, עליכם לבחור את שלושת השירים האהובים עליכם, כאשר שני השירים בעלי מספר הדירוגים הגבוה ביותר יעלו לשלב הגמר ויצטרפו שם ל"בגן שלך", "פרפרי תעתוע", "המכסה הירוק" ו"אליסה + קרבות תרנגולים".
רשימת השירים כדלקמן: 1. כשבאתי לקחת אותה מהעננים 2. תותים 3. תשלח לי שקט 4. (ההכרה שלי נמוגה) 5. מלים רעות 6. (וזה לא מה ש) 7. בעיות זהות 8. שם יש 9. קסיוס 10. אתה חברה שלי 11. כשתבוא, כשתבוא לשכב אתי כמו שופט 12. שיר קדמשנתי (סקס אחר) 13. מת בארץ בחירה נעימה

תמר לשם

New member
זה דווקא היה קל יותר מהאחרים

1. כשבאתי לקחת אותה מהעננים 2. קסיוס 3. כשתבוא

smaak

New member
שלי

1. כשבאתי לקחת אותה מהעניים. 2. ההכרה שלי נמוגה. 3. קסיוס.

gellerj

New member
סיכום התוצאות - "אתה חברה שלי"

אחרי מעט הצבעות (אני נמנעתי מחוסר היכרות עם חלק מהשירים), להלן הסיכום: 1. כשתבוא - 3 קולות 2. כשבאתי לקחת אותה מהעננים - 3 קולות 3. קסיוס - 3 קולות 4. שיר קדמשנתי - 2 קולות 5. שם יש - 2 קולות 6. ההכרה שלי נמוגה - קול בודד 7. תותים - קול בודד לאור כך, הגענו למצב של שוויון בין 3 שירים ושלושתם יעלו לשלב הבא: "כשתבוא", "כשבאתי לקחת אותה מהעננים" ו"קסיוס".

אני שמחה על "כשתבוא"

זה שיר שאני אוהבת כל כך, והלך קצת לאיבוד א ו ה ב ת , הוא תמיד ממלא תשוקה, ולמרות המילים אני תמיד מחייכת כשאני שומעת אותו אבל איך תהיה הצמרת בלי בלי "תותים" ? אולי ניתן לו איזה תואר של כבוד כדי שיעלה?

למעלה