השיר "אקדח"

אלמוגי חומד,

צר לי אבל יש לי תחושה שהפעם היא החכמה... חחח "יש תחרות בבית, למרות האהבה
"

just almog

New member
לודעת,אני עדיין בדעתי..

כנראה שרק הוא יוכל לתת לנו את התשובה. :]

אני לא מסכימה.

אני חושבת שגם במשפט הזה הוא מנסה להבליט את סערת הרגשות. להראות שכמו שאין חשיבה לפני המעשים אין גם חשיבה לפני הדיבורים... כאילו הכל אינטואיטיבי, ללא מחשבה תחילה... אני ושבת שהטעות הזו נעשתה במכוון כדי להעביר לנו את המצב שהכותב נמצא בו....

just almog

New member
ניתוח מעניין..

אבל הממ..לודעת,לא ככה פירשתי את השיר ולא נראה לי שהוא התכוון לזה כך.

גם אני לא ממש מסכימה איתה...

אבל יכול להיות... נראה לי שרק אביתר יודע בסופו של דבר...

חחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

נראה לי שעדיף שתקשיבי לאלמוג... היא יותר חכמה... היא עשתה הכל הרבה יותר פשוט... אני לא מסכימה עם הכל ב-100 אחוז אבל בגדול כן... אז תקראי את שתינו ואם תסתבכי עם שלי כמוני [לא נראה לי שאני מבינה מה כתבתי שם... חחח] אז פשוט לכי על הפירוש של אלמוג...

lemon girl

New member
אחחחח תגידו

זה רק אני או שצריך להכניס את השיר הזה לבגרות בספרות??? אין... זאת יצירה מושלמת. כל הדיסק הראשון שלו מדהים.

אני גם חושבת...

יש מלא מלא שירים שחייבים להיכנס לבגרות בספרות!!! גם אם לא נלך כ"כ רחוק עד אביתר [יעברו עוד המון שנים עד שתהיה מספיק פתיחות בשביל ללמד ילדים בני 17 על אונס, רצח ושאר זוועות עולם] אבל גם באומנים שכבר כן מלמדים יש המון שירים שלא מלמדים ולדעתי הםפ חובה
[רחל, לאה גולדברג, נתן אלתרמן וכו'] ואני באמת חושבת שכדאי להכניס גם דברים יותר עכשויים וללמד מוזיקה חדשה יותר... [ואני לא מדברת על להוציא את "שער הרחמים" של מאיר בנאי מהקשרו וללמד אותו ביום ירושליים רק בגלל שקוראים לו ככה
הלכתי למות מזה כשהאחיינים שלי הראו לי שזה מה שהם למדו... אני מדברת על ללמד שירים בהקשר להם ולא בהקשר שמתאים למערכת החינוך...
]

למעלה