השירשור של המשחק

איזה גול ../images/Emo59.gif!!!!

איזה אושר,תודה פראליה!!! (וגם לאבוקסיס
)

® Road Runner

New member
../images/Emo46.gif שיבוא אחד שיגיד שהוא לא ראה

שזה מה שהולך להיות
איך אפשר להיות כ"כ יותר טובים מהקבוצה המגעילה ההיא ועדיין לא לנצח

TakTik

New member
לא השנה...פשוט לא השנה...

מה יש לנו עם מזל רע השנה?.....כנראה בזבזנו את הכול בשנתיים שעברו איך זה שלפני שנה-שנתיים ההינו כובשים בדקות ה90 כול הזמן והשנה אנחנו סופגים איך זה שהשנה פשוט אי אפשר להכניס שערים איך? אבל מה?...אני עדיין מאמין שניקח אליפות השנה..וזה אומר הכול

אילן 29

New member
פראיירים לא מתים !

הם רק נותנים להפועל " בונקר " ת"א לצאת עם נקודה פעמיים בקריית אליעזר

באסה...חבל...חבל...חבל...

אבל בכל זאת...אנחנו מקום ראשון!!!!! יאללה חיפה אימפריה!!! וכמו שרוסו אומר:"להפועל היה מזל,לנו תיהיה אליפות"...!! מפיו לאלוהים

חיפההההה אלופהההההההה

איזה גולללללללללללללללללללללללללללללללללל חיפה אלופהההההההההההההההההההההההההההההההה

זה כזה מגעיל

89 דקות פשוט לא ראינו בעיניים את החיזבאללה האלה ופתאום אנחנו נותנים להם להכניס לנו ועוד למולדבי אם זה לא היה כזה עצוב הייתי מתפוצץ מצחוק

O n y X

New member
יש משהו בדבריו

כשרוסו יוצא בהצהרות מהסוג הזה, הוא פוגע בול...

הצהרה יפה ../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif

אם הפועל תשחק בשאר המשחקים כמו שאתמול שיחקה ומכבי תשחק כמו שאתמול האליפות שלנו וחוץ מיזה לא פלא שיש להם את ההגנה הכי טובה בליגה הם משחקים בונקר

O n y X

New member
זוכרים את "הצהרת החוטיני"?

כשהוא שיחק ב"הפועל"? השנה מצידי, לא צריך ריצות עם חוטיני ולא תחתוני סבתא, רק אליפות!

ידוע ש...

הפועל ת"א הקבוצה הכי מסריחה בליגה למה מסריחה? קישור אנמי ביותר ברגע ששמים לידו 2 שחקנים , והתקפה (אם אפשר לקרוא לזה ככה) שמכניסה גולים מקריים, בקיצור כל הקבוצה חוץ מההגנה לא מתפקדת הבעיה היא שבאות קבוצות גדולות אז ישב קשטן וחשב מה עושים עכשיו? אני יודע! מכפילי את ההגנה, אבל רגע .. אז ישאר לי רק שחקן אחד שלא מגן אני יודע! גם הוא יעשה רק הגנה! וכך קרה שהפועל ת"א היא הקבוצה הכי מסריחה בליגה כל אחד שקורא לעצמו אוהד של הפועל ת"א צריך להתבייש היום אני לא הייתי יוצא מהבית שבוע ביום שחיפה הייתה משחקת רק הגנה

O n y X

New member
הפועל ת"א שיחקה רע!!!

קודם כל שוב בונקר מגעיל! השחקן היחיד שם שמתפקד הכי טוב מבחינה הגנתית הוא אלימלך. אבל לשחק עם עומרי אפק בתוך חלוץ?! עומרי אפק לא חלוץ ולא יכול לשחק כחלוץ! הוא קשר-קשר-קשר-קשר-קשר!!! ההתקפה היחידה שלהם היא עם קלשצ'נקו המחמיצן הסדרתי (אבל מה, לחיפה הוא מבקיע) ובלילי שחבל לי עליו, הוא מתבזבז בכדורגל-יכל להביא מדליות בתחום הקארטה... כולם פה בטח יסכימו איתי שהפועל תל אביב נראתה כמו אסי גלבוע , בלי לפגוע באסי גלבוע כמובן...

הפועל ת"א נראתה רע!!!

אבל מה לעשות,יש להם יותר מזל משכל!!! אבל אסור לשכוח,מי במקום הראשון?!!!!! נכון,אנחנו!!!!!!!

O n y X

New member
לא, אין בעיה בכלל...

דווקא הם יכולים ללמד את הפועל-כתר-בונקר-פלסטיק-תל-אביב כמה דברים למשל: איך להבקיע, איך לשחק... למה, את מהאזור?

O n y X

New member
למה ../images/Emo10.gif ?

מה רע בגלבוע? לצערנו הרב 'אסי' לא תוכל ללמד לקח את הפועל-כתר-בונקר-פלסטיק-תל-אביב, אבל נצרת עילית קיבלו אותם בגביע הטוטו ונקווה שהם ינצחו אותם שוב ויתנו להם שיעור בן 90 דקות על איך עושים התקפה, ושיעור בעידוד לאוהדים של תל אביב מאוהדי נצרת עילית-יחסית לקבוצה בליגה לאומית יש להם די הרבה אוהדים... יאללה נצרת עילית!

למעלה