השירשור נמחק!

מצב
הנושא נעול.

אדוינה

New member
השירשור נמחק!

השירשור נמחק!
אני מבקשת להפסיק כאן ועכשיו את המלחמה. הייתה גלישה לפסים אישיים שלא הולמת את רוח הפורום.מקווה שזה יסתיים כאן.

../images/Emo45.gif

השירשור נמחק!
אני מבקשת להפסיק כאן ועכשיו את המלחמה. הייתה גלישה לפסים אישיים שלא הולמת את רוח הפורום.מקווה שזה יסתיים כאן.

אדוינה

New member
יש לנו פורום....

השירשור נמחק!
יש לנו פורום....
יש לנו כאן פורום חם ותומך,של קבוצת אנשים שמשותף לכולם הוא היותם מטופלים בתרומת ביציות.בכל השאר מדובר בקבוצה רב גונית בכל צבעי הקשת. כל חבר חדש התקבל כאן,כך אני זוכרת,באדיבות חום ואהבה,ככל שמדיה וירטואלית זאת יכולה לתת.כולם כאן תומכים ורוצים להתמך. הדרישות מהמשתמשים הן בסך הכל לשמור על חוקי הפורום. כלל פורום אחד שהוסבר מספר פעמים:פנייה אישית לחבר בפורום צריכה להיות במסר אישי.כלל זה כנראה לא הובן,יחד עם כללים נוספים. אני בטוחה שאותה משתמשת מאתמול זקוקה לתמיכה שלנו. לכן לא חסמתי אותה. אני נותנת לה .אפשרות נוספת לגלוש פה. אם לא ברור לה כיצד משתמשים ,עליה לבקש,והיא תקבל הסבר בע"פ. מקווה שטעם הרע בפה,יעבור לכולנו עד מחר. יום טוב!

למען החדשים שבנינו

יש לנו פורום....
יש לנו כאן פורום חם ותומך,של קבוצת אנשים שמשותף לכולם הוא היותם מטופלים בתרומת ביציות.בכל השאר מדובר בקבוצה רב גונית בכל צבעי הקשת. כל חבר חדש התקבל כאן,כך אני זוכרת,באדיבות חום ואהבה,ככל שמדיה וירטואלית זאת יכולה לתת.כולם כאן תומכים ורוצים להתמך. הדרישות מהמשתמשים הן בסך הכל לשמור על חוקי הפורום. כלל פורום אחד שהוסבר מספר פעמים:פנייה אישית לחבר בפורום צריכה להיות במסר אישי.כלל זה כנראה לא הובן,יחד עם כללים נוספים. אני בטוחה שאותה משתמשת מאתמול זקוקה לתמיכה שלנו. לכן לא חסמתי אותה. אני נותנת לה .אפשרות נוספת לגלוש פה. אם לא ברור לה כיצד משתמשים ,עליה לבקש,והיא תקבל הסבר בע"פ. מקווה שטעם הרע בפה,יעבור לכולנו עד מחר. יום טוב!
למען החדשים שבנינו
אני אישית פיספסתי את מקישור הזה שנמחק כך שלא יודעת מה היה שם ואיזה כלל הופר אבל למען החדשים כאן על איזה כללים מדובר ואיפה הם כתובים?

ayoosh

New member
שלום לך כוכב, ותשובה

למען החדשים שבנינו
אני אישית פיספסתי את מקישור הזה שנמחק כך שלא יודעת מה היה שם ואיזה כלל הופר אבל למען החדשים כאן על איזה כללים מדובר ואיפה הם כתובים?
שלום לך כוכב, ותשובה
וברוכה הבאה. בעקרון יש כללי התנהגות בפורומים המפורטים בתפוז. את צודקת, ואכן יש מקום לכתוב מדריך מיוחד שיופיע בפורום שלנו, אנחנו עובדות על זה, ואני מקווה שהדבר ייעשה בהקדם האפשרי.

../images/Emo79.gif../images/Emo39.gif קדם אירווזיון כאן בתפוז

השירשור נמחק!
קדם אירווזיון כאן בתפוז
היום, יום רביעי, 1.3כ"א באדר א', בשעה 20:30 ב- blogtv קדם אירוויזיון הישר מהשטיח האדום, מאחורי הקלעים, שידור חי מיוחד מה"גרין רום" באולפני ג"ג נווה אילן. אתם מוזמנים לראות מי ייצג את ישראל באירוויזיון הקרוב
השידור בשיתוף "אירוויל"- אתר האירוויזיון הרשמי של ישראל

מצב
הנושא נעול.
למעלה