השירשור נמחק!
אני מבקשת להפסיק כאן ועכשיו את המלחמה. הייתה גלישה לפסים אישיים שלא הולמת את רוח הפורום.מקווה שזה יסתיים כאן.
השירשור נמחק!
אני מבקשת להפסיק כאן ועכשיו את המלחמה. הייתה גלישה לפסים אישיים שלא הולמת את רוח הפורום.מקווה שזה יסתיים כאן.
יש לנו פורום....השירשור נמחק!
למען החדשים שבנינויש לנו פורום....
יש לנו כאן פורום חם ותומך,של קבוצת אנשים שמשותף לכולם הוא היותם מטופלים בתרומת ביציות.בכל השאר מדובר בקבוצה רב גונית בכל צבעי הקשת. כל חבר חדש התקבל כאן,כך אני זוכרת,באדיבות חום ואהבה,ככל שמדיה וירטואלית זאת יכולה לתת.כולם כאן תומכים ורוצים להתמך. הדרישות מהמשתמשים הן בסך הכל לשמור על חוקי הפורום. כלל פורום אחד שהוסבר מספר פעמים:פנייה אישית לחבר בפורום צריכה להיות במסר אישי.כלל זה כנראה לא הובן,יחד עם כללים נוספים. אני בטוחה שאותה משתמשת מאתמול זקוקה לתמיכה שלנו. לכן לא חסמתי אותה. אני נותנת לה .אפשרות נוספת לגלוש פה. אם לא ברור לה כיצד משתמשים ,עליה לבקש,והיא תקבל הסבר בע"פ. מקווה שטעם הרע בפה,יעבור לכולנו עד מחר. יום טוב!
שלום לך כוכב, ותשובהלמען החדשים שבנינו
אני אישית פיספסתי את מקישור הזה שנמחק כך שלא יודעת מה היה שם ואיזה כלל הופר אבל למען החדשים כאן על איזה כללים מדובר ואיפה הם כתובים?
השירשור נמחק!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.