השירשור הלא קשור

השירשור הלא קשור

והפעם הוא עליכם. אתם מנגנים בכלים ? איזה ? כמה ? למה ? איך ? תגידו מה שבא לכם על הכלי שלכם, או על כלי שאתם רוצים לנגן בו או תלמדו בעתיד. אני מנגן שנה וחצי על גיטרה, לא משהו האמת אבל אחרי שהחלפתי למורה שיודע משהו מהחיים שלו אני משתפר כל שבוע. תורכם

Mr Mustard

New member
מנגן על פסנתר כשנתיים

אני מנגן די גרוע, והרצון להתמיד הוא בתקופות. אחרי שראיתי את הסרט "ריי" קיבלתי מוזה ממש חזקה וממש רציתי ללמוד, ועכשיו למשל כבר ממש אין לי כוח לזה, אני מעדיף להתעסק בציור. כמובן, שכמו כל אדם ששומע מוזיקה בצורה זו או אחרת, גם לי יש אי שם חלום לנגן באמת טוב... אבל כמו שזה נראה עכשיו, זה רק חלום, וממש לא יותר מזה.

LEATHER REBEL

New member
אני זמר עוד מילדותי

היתה לי פעם להקה שנקראה על שמי (האמיתי, לא הניק).

strangebrew

New member
אני מנגנת בעיקר

על העצבים /tapuzforum/images/emo13.gif. צפוי הא? אז האמת היא שאני מאוד אוהבת לשיר, אומרים לי שאני אפילו בכלל לא רעה, אבל אני עדיין לא מסוגלת לשיר סולו מול אנשים. ניגנתי קצת על פסנתר (רוסיה או לא?) וקצת על גיטרה, אבל מעבר לזה שאני משתעממת נורא מהר, לא בורכתי בכשרון יוצא דופן לאף אחד מהכלים האלה אז בידיעה שקלפטון אני לא אהיה נטשתי את הנגינה לאנחות. אבל האמת היא שקניתי מפוחית לפני כמה ימים, נראה איך זה ילך.

Welsh

New member
בנאלי../images/Emo3.gif

אני לא אוהב את השימוש במילה "מנגן", זה פועל חזק מדי, בוא נגיד.. "פורט" או "מפיק צלילים" מגיטרה. אני לא ג'ף בק ואפילו לא שלומי ברכה אבל להשתטות איתה זה אחד הדברים הכי מהנים שיש לי לעשות, אחרי לשמוע מוזיקה כמובן (אין לי חיים, אני יודע
).

יאללה, נענה

ניגנתי על גיטרה שנתיים ואז הייתה לי תקופת יובש של גם שנתיים, ולפני שנה חזרתי, אז בערך 3 שנים שאני לומד. אני מת לדעת לנגן על קרן יער. יש לזה צליל מגניב לאללה!

Aeroguy

New member
מפוחית

אני חובב מאוד גדול של בלוז וגם כמובן בלוז-רוק, והמפוחית יושבת לי על הפה בטבעי ובהנאה רבה. אחת ההנאות הגדולות שלי בחיים זה לנגן ולשיר בלוז.

oneman2

New member
יש כמה

אני מנגן על גיטרה 3 וחצי שנים, מתוכן שנתיים על חשמלית, ניגנתי שנתיים על פסנתר, קצת יותר משנה על סקסופון וכמובן- חלילית (אי שם בימי כיתות ג'-ד').

RoCKeR121

New member
חזרתי! התגעגעתם?

ככה זה צבא
אני מנגן כבר שלוש שנים על גיטרה מתוכן שנתיים על חשמלית וכשיוצא לי גם על באס. פעם ניגנתי עם מורים(היתה תקופה שהיו לי מנהל מוזיקלי, שני מורים לגיטרה ומורה לבאס) אבל עכשיו אין לי ממש זמן... חוצמזה אני זמר ואפילו מנצל את זה כדי לברוח מידי פעם מהבסיס לכל מיני הופעות וחזרות והקלטות למינהן... הייתי מת לנגן על פסנתר או האמונד(אני יודע לנגן ממש קצת על קלידים) ותיאוריה -- הייתי שמח לסתום לעצמי את החורים בתיאוריה(בעיקר סולמות)

Liorking

New member
גיטרה ופסנתר

פעם ניגנתי על פסנתר עד גיל 10. עכשיו אני מנגן על גיטרה כבר שנתיים וחצי, חשמלית שנה וחצי ועכשיו כשסיימתי טירונות אני חוזר לקחת שיעורי גיטרה אצל הראל בן-עמי (הגיטריסט של אביב גפן).

pasteran

New member
פסנתר וגיטרה

אבל הקואורדינציה שלי לא מתואמת. ג'יזמונטי לא צריך לחשוש מתחרות קרובה. אני מפצה על זה בתיאוריה (מישהו צריך שיעורים בהרמוניה?)

למעלה