השירים עלו לבמהההה

edental1

New member
השירים עלו לבמהההה

new born ו time is running out מחכים רק לכם

אם אתה מרשה לי להגיב

הנגינה ממש טובה. יש קצת בעיה בשמירה על הקצב אבל בגדול זה אחלה. מה שלא אהבתי זה השירה.... שירה מוגזמת קצת, יותר מדי "בכוח", ויש כמה זיופים... אבל בכלליות אתם מנגנים אחלה...

Keenan RiP

New member
../images/Emo45.gif

לדעתי גם לא עשיתם את זה עם מספיק אנרגיות.. הסולו והפזמון קצת "עייפים".. אבל בגדול חביב..אחלה נגינה

NiKi†a

New member
נייס ../images/Emo13.gif

לא ממש אהבתי את הקול של הסולן והוא מזייף בכמויות
..אבל הביצוע נחמד ביותר, הנגינה מצויינת.

jordan bellamy

New member
יוווווווווווווווו מה זה?

פחחח...הסולן מצחיק אותי!! מה הוא עושה???......למה הוא שר ככה? כאילו עוד שנייה הוא מקיא. אין קצב טוב,חבל... אבל מגניב לכם שככה הצלחתם להופיע עם זה.

jordan bellamy

New member
אה ועוד משהו

יש פה משהו נורא משעשע שקראתי שגיטריסט כתב... נכון מיוז עושים המון שטויות עך הבמה. אני עצמי נוכחתי לראות במו עיניי את מת'יו שובר גיטרות וצורח... אבל יש כאן הבדל נורא משמעותי בין מיוז לבינכם. קודם כל תנגנו כמו שצריך וכמובן שהזמר שלכם קצת ירגיע ולא ינסה "לחקות" את השגעונות של מת'יו. מת'יו זה מת'יו... בהצלחה בפעם הבאה.

RaSmUs iT

New member
אממ.. כן..

זה משיר ישן של אוונסנס.. ואמרו לי שזה מהעורב.. ~אוקיי~ חחח האמת שאף פעם לא ראיתי אותו....

RaSmUs iT

New member
יש 3 פרקים../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

וואו אז זה ממש פרוייקט עכשיו... ועכשיו תסבירי לי איך ראית את 2-3 לפני הראשון?? הבנת משהו??

זה בגלל שיס טיפשים. ../images/Emo3.gif

במשך הרבה זמן הם החליטו להציג רק את ה3 ורק מלפני שלושה שבועות החליטו לקנות את ה2 ושידרו אותו. את השלישי אני מקווה שיהיה באחת החנויות של הDVD/וידיאו כדי שאוכל להשכיר.

NiKi†a

New member
חחחחחחחח אופס ../images/Emo9.gif

אבל מה לעשות, אני אומרת מה שאני חושבת. באמת קצת חוסר טאקט מצידי ולא ידעתי שהוא הסולן..אופס :) מקווה שהוא לא נעלב או משהו..צריך לדעת לקבל ביקורת.

gloria23

New member
תשמע..שמעתי את טיים

ולדעתי אחלה ביצוע
אני לא מבינה למה הירידות האלה? נראה אותכם בהופעה ראשונה מול קהל...אז אולי הוא התרגש קצת הסולן,אז מה? אבל אחלה הופעה!

dirty boots

New member
יפה

אם אתה הסולן, אני מייעץ שתנסה להישאר על גובה מסויים ולשיר בסולם יותר גבוה, ולהשתדל להימנע מלשיר חלש ועיוותים קוליים או שתעבוד על זה... בחיוביות כמובן... הנגינה טובה, אבל נשמע כאילו שמו אתכם על סאונד די גרוע ובנאלי... למרות שהנגינה אחלה אבל צריך להגביר שם את הגיטרה ואת הבאס.. כי בניו בורן שומעים בעיקר את הקלידים והתופים... אבל בהצלחה בהמשך, אני מציע שתבצעו את מאסל מיוזיאום :)

edental1

New member
אממ אני הגיטריסט

ואנחנו יודעים שהסולן לא יצא משו אבל רצינו לתת לו את הנסיון שלו בעיקרון הסאונדמן גם היה גרוע ולא שם את הכלים על באלאנס טוב מה שכן אנחנו רוצים לעשות מחווה קטנה למיוז בעתיד הקרוב אז מבחינה מוסיקלית (לא שירה כי יש לנו מישהו טוב) איך אנחנו?

dirty boots

New member
סבבה

לגמרי... הנגינה אחלה, רק אני צריך לשמוע אותה יותר בבירור כדי לקבוע... פשוט קצת אפקטים להוסיף :]

למעלה