הנגינה ממש טובה. יש קצת בעיה בשמירה על הקצב אבל בגדול זה אחלה. מה שלא אהבתי זה השירה.... שירה מוגזמת קצת, יותר מדי "בכוח", ויש כמה זיופים... אבל בכלליות אתם מנגנים אחלה...
יש פה משהו נורא משעשע שקראתי שגיטריסט כתב... נכון מיוז עושים המון שטויות עך הבמה. אני עצמי נוכחתי לראות במו עיניי את מת'יו שובר גיטרות וצורח... אבל יש כאן הבדל נורא משמעותי בין מיוז לבינכם. קודם כל תנגנו כמו שצריך וכמובן שהזמר שלכם קצת ירגיע ולא ינסה "לחקות" את השגעונות של מת'יו. מת'יו זה מת'יו... בהצלחה בפעם הבאה.
במשך הרבה זמן הם החליטו להציג רק את ה3 ורק מלפני שלושה שבועות החליטו לקנות את ה2 ושידרו אותו. את השלישי אני מקווה שיהיה באחת החנויות של הDVD/וידיאו כדי שאוכל להשכיר.
אם אתה הסולן, אני מייעץ שתנסה להישאר על גובה מסויים ולשיר בסולם יותר גבוה, ולהשתדל להימנע מלשיר חלש ועיוותים קוליים או שתעבוד על זה... בחיוביות כמובן... הנגינה טובה, אבל נשמע כאילו שמו אתכם על סאונד די גרוע ובנאלי... למרות שהנגינה אחלה אבל צריך להגביר שם את הגיטרה ואת הבאס.. כי בניו בורן שומעים בעיקר את הקלידים והתופים... אבל בהצלחה בהמשך, אני מציע שתבצעו את מאסל מיוזיאום
ואנחנו יודעים שהסולן לא יצא משו אבל רצינו לתת לו את הנסיון שלו בעיקרון הסאונדמן גם היה גרוע ולא שם את הכלים על באלאנס טוב מה שכן אנחנו רוצים לעשות מחווה קטנה למיוז בעתיד הקרוב אז מבחינה מוסיקלית (לא שירה כי יש לנו מישהו טוב) איך אנחנו?