השירים הטובים של הקורס!!

orange11

New member
השירים הטובים של הקורס!!

מישהו מוכן להביא לי רשימה של השירים הכי טובים של הקורס... תודה לכולם ושנה טובה!!!

yehudit b

New member
טוב, תראה, יש להם אלבום

שנקרא the best of the corrs. כנראה שהשירים שם הם בין הטובים לא?
סתם...טוב....באמת נראה לי שאלו שבאלבום הזה נחשבים לטובים, אם אתה רוצה רשימה של שירי הדיסק, רק תגיד

AndreaCorr ©

New member
מצטערת, אבל ../images/Emo31.gif

זה דיסק להיטים, לא דיסק שירים הכי טובים...
אני אישית חושבת שזה הדיסק הכי גרוע שלהם, חוץ מהעובדה שזה הדיסק היחיד שזה מכיל את make you mine המקסים.

AndreaCorr ©

New member
הרשימה שלי

ואתם מוזמנים לחלוק עליי radio unplugged queen of hollywood unplugged only when i sleep dreams forgiven not forgotten heaven knows no good for me make you mine long night rain hurt before

*חולק עלייך*.. בערך..

only when i sleep make you mine rainy days* remember* somebody else's boyfriend הביצוע שלהם ל- we are family* ול- the winner takes it all* heaven knows forgiven not forgotten leave me alone irresistible summer sunshine angle long night goodbye humdrum even if borrowed heaven baby be brave אז מה אם זה יוצא שני אלבומים!! אז מה!! *את השירים האלה אני לא יודע אם יש בדיסקים.. אולי בגרסאות ששוחררו לארצות ספציפיות, תצטרכו להוריד אותם מהאינטרנט.. **זה לא כולל נעימות, רק שירים

yehudit b

New member
תשמעי חשבתי שמן הסתם

הבחור מבקש שירים ידועים שלהם שהיו הצלחה...כאילו, ככה זה השתמע מהשאלה. ברור שיש עוד שירים יפים וכו' וכו'

למעלה