השירים האבודים

UnprodigalSon

New member
השירים האבודים

אהלן חבר'ה! מה העניינים? אני יודע שזה לא בסדר מצדי לא לבקר פה חודשים ואז לנחות עליכם עם שאלות. אבל עדיין... אני בכל זאת סטודנט עסוק ועוד בתקופת מבחנים, אז יש לי פריבילגיות :) בכל מקרה, משהו שמעסיק אותי הרבה בזמן האחרון (וגם שאלתי עליו פה אבל לא ממש קיבלתי את התשובה שחיפשתי): אני מנסה להרכיב רשימה של כל השירים שאלאניס הקליטה אבל לא הכניסה לאלבומים הרשמיים (מבחינתי כל הגרסאות שאפשר למצוא בארץ ל JLP,SFIJ,URS,SCC,FOS,FOE). זה מה שיש לי בינתיים, ואני מאוד מאוד מאוד אשמח אם תעזרו לי להרחיב את הרשימה: Uninvited No Avalon Awakening Americans Symptoms My Humps Crazy Question Pollyanna Flower Still Superstar Wonderful Weirdoes דברים ששמעתי עליהם אבל אין לי: Binary Me (?) 20-20 (?) Break (?) The Bottom Line (?) Aura (?) Keep The Radio On (?) Beautiful Intent (?) וזהו... למישהו יש תוספות? אני מחפש שעיקר כאלה שהוקלטו באולפן או לפחות באיכות טובה מהופעות. ואם כבר עסקנו בעניין - יש למישהו מושג איך משיגים את השירים הללו? תודה

Rוית

New member
היי שי ../images/Emo13.gif

אני קצת ממהרת, אז אני רק אגיב בנוגע לרשימת שירים ששמעת עליהם: Binary Me - בחיים לא שמעתי על זה. אולי זה מהחדשים שעוד לא נחשפו 20-20 - יש לי אותו, דבר איתי במסנג'ר או במייל או משהו Break - אותו כנ"ל The Bottom Line - ביי סייד מתקופת ג'אגד נדמה לי, שכל מה שידוע ממנו זאת שורה אחת מהפזמון. (יש לי את הקובץ עם ה5 שניות האלו בכמה ווריסיות אם זה מעניין אותך). ממה שידוע לי זה מעולם לא נחשף כשיר שלם. Aura - בחיים לא שמעתי עליו. Keep The Radio On - זה עוד נראה לי מתקופת לפני ג'אגד.. מהדיסקים של קנדה. אבל אני לא זוכרת כרגע מה קרה איתו Beautiful Intent - בחיים לא שמעתי על זה יש גם את Wounded Leading Wounded שגם יש ממנו רק כמה שניות ברשת באיכות לא משהו, ולא זוכרת מה הסיפור איתו. בהצלחה בפרוייקט!

Jagged chaos

New member
כל השירים-

בדף הזה תמצא את כל השירים, בכל עיבוד אחר, ופירוט מאיפה הוא ביסייד ובלה בלה בלה... http://www.geocities.com/alanisdisco/songs.html מה שמוזר לי למצוא ברשימה זה קאבר ל-Rocking in the free world של ניל יאנג, בחיים לא שמעתי על זה, זה אמור להיות מפחיד...השיר הזה כבר יותר מזוהה עם פרל ג'ם מניל יאנג...

The Kinslayer

New member
אפרופו ביסיידים- "Looking back with 20/20":

למה הכוונה?

Rוית

New member
20\20 = ראייה 6\6

לדעתי זאת הכוונה.. דפדף כמה עמודים אחורה, נדמה לי שאמיל דיבר על זה קצת.

The Kinslayer

New member
זה בדיוק מה שחשבתי.

חיפשתי, ומשום מה לא ראיתי את זה, אבל זה מחזק את מה שאני חשבתי. תודה!

למעלה