UnprodigalSon
New member
השירים האבודים
אהלן חבר'ה! מה העניינים? אני יודע שזה לא בסדר מצדי לא לבקר פה חודשים ואז לנחות עליכם עם שאלות. אבל עדיין... אני בכל זאת סטודנט עסוק ועוד בתקופת מבחנים, אז יש לי פריבילגיות
בכל מקרה, משהו שמעסיק אותי הרבה בזמן האחרון (וגם שאלתי עליו פה אבל לא ממש קיבלתי את התשובה שחיפשתי): אני מנסה להרכיב רשימה של כל השירים שאלאניס הקליטה אבל לא הכניסה לאלבומים הרשמיים (מבחינתי כל הגרסאות שאפשר למצוא בארץ ל JLP,SFIJ,URS,SCC,FOS,FOE). זה מה שיש לי בינתיים, ואני מאוד מאוד מאוד אשמח אם תעזרו לי להרחיב את הרשימה: Uninvited No Avalon Awakening Americans Symptoms My Humps Crazy Question Pollyanna Flower Still Superstar Wonderful Weirdoes דברים ששמעתי עליהם אבל אין לי: Binary Me (?) 20-20 (?) Break (?) The Bottom Line (?) Aura (?) Keep The Radio On (?) Beautiful Intent (?) וזהו... למישהו יש תוספות? אני מחפש שעיקר כאלה שהוקלטו באולפן או לפחות באיכות טובה מהופעות. ואם כבר עסקנו בעניין - יש למישהו מושג איך משיגים את השירים הללו? תודה
אהלן חבר'ה! מה העניינים? אני יודע שזה לא בסדר מצדי לא לבקר פה חודשים ואז לנחות עליכם עם שאלות. אבל עדיין... אני בכל זאת סטודנט עסוק ועוד בתקופת מבחנים, אז יש לי פריבילגיות