השירים בסוף יש איפהשהו רשימה של כל השירים שיש בסוף כל פרק?
O O r c h i d New member 16/1/06 #5 אני היחיד שלא אדום/כחול ויודע את הסיפור הזה? [את בטח יודעת למה אני מתכוון]
C chen010189 New member 16/1/06 #6 האמת שלא ממש../images/Emo6.gif יש את שיר(dozlly) והסורק שלה, שהיא גם יודעת, כי בלי הסורק שלה לא היו הכתבות. ואושרת עם המצלמה תודה שאכזבתי אותך
האמת שלא ממש../images/Emo6.gif יש את שיר(dozlly) והסורק שלה, שהיא גם יודעת, כי בלי הסורק שלה לא היו הכתבות. ואושרת עם המצלמה תודה שאכזבתי אותך
R R o n 2 5 6 New member 16/1/06 #3 לכי לאתר ערוץ הילדים-סדרות מקור- השמינייה ואז בכל פרק שתבחרי רשום גם את שיר הסיום
K KiShKooSh New member 16/1/06 #10 זו הייתה חן../images/Emo3.gif אני לא מבדילה בין בחול לכחולה אתה לא מבדיל בין אדומה לאדומה אנחנו תיקו מוטי
זו הייתה חן../images/Emo3.gif אני לא מבדילה בין בחול לכחולה אתה לא מבדיל בין אדומה לאדומה אנחנו תיקו מוטי
R R o n 2 5 6 New member 16/1/06 #11 אופס:$ חחח אכן! אבל אי אפשר להתבלבל בין מוטי לאייקון אחר ועכשיו שיש גם את לאקי ומיכאל אני בכלל התבלבל:-S
אופס:$ חחח אכן! אבל אי אפשר להתבלבל בין מוטי לאייקון אחר ועכשיו שיש גם את לאקי ומיכאל אני בכלל התבלבל:-S
K KiShKooSh New member 16/1/06 #13 נכון../images/Emo9.gifמוטי הכי טוב! לא העצם הכיטוב זה משה איבגי משה איבגי