השירים בהופעה

השירים בהופעה

היי לכולם אם אני רוצה לעשות "שיעורי בית" ולהכיר את כל השירים להופעה (בתקווה שיהיה עם מי ללכת) - יש דרך למצוא את הרשימה או שמישהו מוכן לכתוב לי המון תודה מראש

eldorado

New member
חומר לשיעורי בית

> A Pain That I'm Used To > John The Revelator > A Question Of Time > Policy Of Truth > Precious > Walking In My Shoes > Suffer Well > Macro או Damaged People > Home > I Want It All > The Sinner In Me > I Feel You > Behind The Wheel > World In My Eyes > Personal Jesus > Enjoy The Silence הדרן > Somebody או A Question Of Lust > Just Can't Get Enough > Everything Counts הדרן שני > Never Let Me Down Again > Goodnight Lovers מקור: http://archives.depechemode.com/past_tours/touring_the_angel/setlist.html בקשר למציאת מישו ללכת איתו, לא מעט אנשים פה מתקשים למצוא חברים עם טעם מוסיקלי ראוי אז את מוזמנת למצוא פה בפורום. בהצלחה!

תודה רבה

ממש תודה על התגובה המהירה חסכת לי לחרוש על כל השירים (למרות שיש הרבה זמן עד אוגוסט גם לזה) יש לך מושג עד כמה יכול לעלות המחיר של הכרטיס אם אני מחכה וקונה חודש לפני? קשה לדעת כרגע מה יהיה עד אוגוסט, נראה רחוק מדי...

eldorado

New member
המארגנים טוענים שהמחיר רק יעלה

אומנם יש להם אינטרס לומר את זה אבל לדעתי עדיף לשריין כרטיס מעכשיו כי אני לא חושב שתהיה איזו הוזלה משמעותית.מקסימום תציעי את הכרטיס למכירה בפורום
. אבל את תדאגי כבר להשאיר את ה 3 באוגוסט פנוי

aviGODFATHER

New member
"חסכת" ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

את אומרת את זה כאילו זה ממש מבאס אותך לשבת ולשמוע דפש מוד...

שניש

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

אכן חוויה טראומטית.

Chandler Rulz

New member
אגב, יש לי הרגשה שזה ישתנה.. בכל

זאת, הם עושים הפסקה של איזה שלושה חודשים... לא?

הגר26

New member
ממש לא!

אפריל די פנוי, יש להם רק 4-5 הופעות בו, אבל אחרי זה יוני ויולי מלאים בהופעות! הם באמת היו אמורים לסיים את הסיבוב באפריל בערך, אבל הם הוסיפו עוד מלא הופעות.

למעלה