השיער של אלאניס!

BaBa LiVe

New member
השיער של אלאניס!

לפניכם שירור המלווה את תהליך העלמות השיער של אלאניס (ב-2003!) תהנו!

BaBa LiVe

New member
הכל התחיל בהופעה הראשונה...

ב2.7.03, בדרזדן גרמניה, אלאניס נתנה אחלה הופעה! עם אחלה שיער! באורך המתאים (קצת יותר קצר מבעבר) ובצורה הנכונה :) טייק א לוק!

BaBa LiVe

New member
המשך הטור!

ב5.7.03 אלאניס מופיעה בוינה, בירת אוסטריה.! לראשונה שהיא שרה את 8 איזי סטפס! והשיער אותו שיער...

BaBa LiVe

New member
ואז הגיעה התפנית!

ב8.7.03 מופיעה אלאניס בקלן, גרמניה. אחרי שחזרה משתי הופעות באוסטריה שימו לב - השיער...לא אותו שיער

BaBa LiVe

New member
כעבור יום!

אלאניס מופיעה בהאנבור, גרמניה! כמו השיער, גם הבד נעלם :) אבל תמונה יפה

BaBa LiVe

New member
אלאניס ממשיכה לקצר!

23.7.03, ז'נווה, שוויץ השיער של אלאניס הולך ומתקצרר לו...

BaBa LiVe

New member
ספטמבר 2003!

ב8.9.03, מופיעה אלאניס במופע אוקסטי קטנטן! בניו יורק ושרה לראשונה את Spineless השיער, שימו לב! עדין מגיע לכתפים :) טיפה... הוא אורירי...הוא יכול לזוז!

BaBa LiVe

New member
...

16.9.03, אלאניס מופיעה בקוסטה ריקה! שימו לב השיער ממש ממש קצר וצמוד לראש ממש! גם הבד נגמר :) שוב

BaBa LiVe

New member
ברזיל!

אלאניס מגיעה לסאו-פאולו! מסיבת עיתונאים - ויש לה כבר פוני!

BaBa LiVe

New member
וזהו...

ההופעה האחרונה שלה בנתיים! מאז לא שמענו שהכל בסדר איתה ): אני מקווה שהכל תקין, ההופעה האחרונה 27.9.03, ריו דה ז'נרו, ברזיללל בנוסף שימו לב לדבר הזה שיש לאלאניס כל פעם ביד ימין... החתיכת בד שם..

BaBa LiVe

New member
מוקדש לאלאניס באהבה!

מתגעגע לשיער הזההה, אבל אני אוהב אותה גם ככה :)

j u n k

New member
אוי איזה שישור עצוב! ../images/Emo7.gif

אבל רוב התמונות יפות, וכנראה שאני היחידה שלא שמה לב לעובדה שכל פעם שהיא קיצרה את השיער גם הבגדים החלו להיעלם להם (ממש זוועה) מזכיר לי את בגדי הפאק מי של בריטני בלעעעעע

ואלאניס ג'ינג'ית...

בטקס הג'ונו 2000 Best Female Artist Best Song-writer Best pop/adult album Best Album, upposed Former Infatuation Junkie Best Video, So pure בכל הפרסים האלה היא זכתה

למעלה