השיעמום גובר...........

השיעמום גובר...........

אני רגילה להכנס לפורמים של כיפה אך שם ראיתי משהו על הפורמים בתפוז וכ'ו........... ובאמת די היה כבר משעמם בכיפה לכן החלטתי להכנס לפה אבל פה הכי משעמם בעולם!! וחשבתי להציע לשנות את המנהל? אשמח לקבל תגובות!

ashkeloni

New member
למה לשנות את המנהלים?

אני חושב שאני מדבר בשמו של כל הפורום בזה שאני אומר שאנחנו דיי מרוצים מהמנהלים של הפורום

אליגטור

New member
מה את מחפשת שיהיה בפורום?

אולי תוכלי להסביר לנו מה את כל כך רוצה שיהיה? לדעתי המנהלים משקיעים כאן וצריכים לקבל צל"ש גדול מכולנו. חוץ מזה, עם כל הכבוד לכיפה, מערכת הפורומים כאן הרבה יותר נוחה וברורה.

שרוך

New member
בשום פנים ואופן...לא

בס"ד הי איילת אני בשום פנים ואופן לא מוכן אפילו לחשוב על זה להחליף את הצוות הנהדר הזה המנהלים שמשקיעים פה את הנשמה בשבילי ובשביל כל אחד מאיתנו ליאור והדסה אנחנו אוהבים אותך ותודה על הפורום הזה !!!! חזק ואמץורצוי גם למחוק את ההודעה הלא קשורה של איילת ששבת שלום ליאור & הדסה ישר כוח שרוך

טיפוסית

New member
צודק

אין שום סיבה להחליף את המנהלים הם עושים עבודה מעולה -אין מילים עליה. אני לא מבינה למה לדעתך צריך להחליף אותם

טיפוסית

New member
תגידי את בסדר?

מצטערת להגיד לך אבל אני דווקא מגיעה רק בזמן המדוייק. וההורים שלי כן אוהבים אותי ורוצים אותי. ובקשר למראה- 1.אף פעם לא ראית אותי 2.זה מה שה' ברא, יש לך בעיות?

kiticat

New member
אם את רצינית

אז נשמח לשמוע את הסיבות האחרות, ואם את צינית- דעי לך שזה לא נושא לבדיחה.

למעלה