השיעורים לחופש..

השיעורים לחופש..

האם גם אצלכם נתנו לילדים כמות אדירה של שיעורים לחופש? אצל ירון נתנו להם בעברית כ 15 עמודים בחוברת וכך גם בספר חשבון..

גם עמית קיבל המון...

חוברת שלמה ששוכפלה לחג סוכות.. מכילה 15 דפים בשפה ובחשבון ובנוסף, 4 עמודים במחברת עברית לתרגל אותיות וכמובן גם לתאמן על כל הצלילים שנלמדו עד כה.

אפרת_ח

New member
שתיהן קיבלו שיעורים בכמות של יום רגיל בערך

עשו הכל בחצי שעה, כולל התארגנות, ביום ה' בבוקר.

סיגל222

New member
גם אנחנו לא קיבלנו שיעורים

למרות שלמורה יצא שם של מפציצה בשיעורים
אנחנו עושים חזרות על קריאה מידי יום, וממש מרגישים את השיפור. בהתחלה נ' היתה נתקעת ומבלבלת אותיות, אתמול היא ישבה לבד וקראה ממש יפה (מדובר בכ-6 אותיות ובמגוון לא גדול של מילים). מועדים לשמחה

../images/Emo31.gif המחברות נלקחו לבדיקה -שום שיעורים

הוא לא קיבל ,גם בראש השנה וגם עכשיו הגדולות קיבלו והמון

את יכולה לתרגל איתו בבית.

חלק משיעורי הבית שקיבלנו זה הצעות לתרגול. הרי כיתוב יש על כל דבר, וההזמדנות לתרגל היא אינסופית.

פלגיה

New member
זה מה שאנחנו עושים לא בכוונה

וכבר קראנו יחד ספר שלם ("איה פלוטו" שהיא יודעת כמעט בעל-פה, אבל זה צעד נהדר לקראת קריאה)

חני ב

New member
לא

נתנו לילדים דף עם המילים שנלמדו עד החופשה (אנו עובדים בשיטת ליטף) כדי שיחזרו על המילים עם הוריהם וכן דף עם 4 ספורים קצרצרים אותם עליהם לקרוא. זה הכל. בחשבון כלום.

Kalla

New member
בדרך כלל נותנים לא מעט

אז יחסית לא נתנו כמות הרבה יותר גדולה. אבל ביקשו לתרגל קריאה כמה שיותר במשך החופש.

כנ"ל../images/Emo4.gif לדעתי הם נסחפים.. זה המון בשבילם.

לא זוכרת שאצלי היה ככה. נופר לקראת סיום הדפים האחרונים ממש מתחילה לבכות שהיא עייפה ואין לה כוח. אם בכיתה א' יש כל כך הרבה שיעורים מה יהיה מאוחר יותר? אני מפחדת שזה יימאס עליה

פלגיה

New member
היא עשתה אותם ברצף?

כי אולי הכוונה היתה לתרגול מועט בכל יום?

אגוזים1

New member
אצלנו קיבלו

לא מעט דפי עבודה בחשבון ובעברית. אבל, שיעורי החובה הם בחירה של חמישה דפים בכל נושא. כאשר ילד שרוצה, יכול כמובן לעשות יותר (או הכל). לדעתי זה רעיון נהדר. מצד אחד יש מינימום מסויים של שיעורים שמהווים את החזרה על החומר. מצד שני כל ילד יכול לבחור לעשות עוד דפים. גם בחירת הדפים המועדפים נראית לי רעיון נחמד. לדוגמא, הקטנה שלי לא ממש התלהבה מצביעה וציור והעדיפה מטלות אחרות...

האליפסה

New member
בכל החגים כולל סוכות ובימי שישי

נתנו רק שיעורי קריאה ולא כתיבה/ציור/חשבון (זה בי"ס ממלכתי רגיל, לא ממ"ד).

למעלה