השינוי מתחיל בי...?!?!

• פותח הנושא odl
  • פורסם בתאריך

odl

New member
השינוי מתחיל בי...?!?!

שלום, קיבלתי את הצמיד האדום של משרד התחבורה. ה"סיסמא המנצחת" שלהם היא השינוי מתחיל בי. נשמע יפה, אבל למי המסר פונה? בכל הצמידים האלה העקרון הבסיסי הוא שהכיתוב יהיה כללי ויפנה לקהל, לאנשים אחרים. מה ההגיון בצמיד שהתוכן שלו פונה לעונד אותו? חסר סיסמאות? אין איזה ועדה שאמורה לאשר את זה? אף אחד לא שם לב שהסיסמא דפוקה? אני נדהם כל פעם מחדש איך נכשלים שוב ושוב בחינוך לנהיגה זהירה. איזה תירוץ פשוט זה תקציב. יש כל כך הרבה לעשות שלא קשור לכסף בכלל. זאת פשוט בירוקרטיה ושינוי הרגלים שלאף אחד אין כוח להתעסק איתם. כנראה שאין יותר מדי תקווה בנושא...

isra533

New member
המסר פונה לכל נהג

האוחז בהגה ובידיו האפשרות לשנות את המצב בשטח ללא צורך בתקציבי ענק. אם לא ברור עדיין, לא תקציבי הענק המושקעים במשך עשרות שנים באכיפה בשיפוט ועוד אמצעים שלא משנים את המצב, רק אתה אני וכל נהג אחר, בידינו לשנות את המצב. לכן אם נתיחס ברצינות לסיסמא " השינוי מתחיל בי" וכל נהג ינהג בצורה אחראית מבלי לחשוב איך הנהג האחר צריך לנהוג, הדברים בכביש ישתנו לטובה ומצב התאונות ירד פלאים.

פרטנר

New member
והם חיו באושר ועושר

עד היום הזה... אני אולי פסימי, אבל אני לא רואה שום אפשרות של שינוי בגישה מענידת צמיד שהוא גימיק .

isra533

New member
חבל על הגישה הצינית

שום סיסמא אינה בעלת ערך כלשהו אם לא מיישמים אותה. זו לא חכמה לבוא בטענות לאחרים, לראות את השגיאות של אחרים, החכמה היא לנסות לקיים לפחות מה שאתה דורש מאחרים. " השינוי מתחיל בי" מסכם בעצם את כל החכמה ברצון לשנות את המצב בכבישים (במקרה שלנו). זה כל כך פשוט שזה נשמע לקוח מאיזה סיפור מעשיות וקשה להבין שהוא אפשרי. תנסה להתיחס ברצינות לדברים ותראה שזה עובד.

הסיסמא הכי טובה

סיסמא מצויינת, אחת מהטובות ביותר שהיו לארגוני הזהירות בדרכים אי פעם. מי שטוען שהניסוח שלה קלוקל לא מבין את מורכבות הנסיבות שבתאונות הדרכים.

למעלה