השינוי בשינוי.

תמיר1991

New member
אני לא מאיים על אף אחד,

אלא נותן קונטרה לפעילה, שאמנם בכירה ממני אבל מתנשאת בצורה יוצאת דופן, תוך כדי הבעת צחוק עלי בגלל גילי הצעיר. מאיפה קיבלת תחושה שאני מאיים על מישהו? אם כבר מישהו מאיים על מישהו, זה לא אני. ואגב, אם אתה מכיר אותי כפי שאתה טוען למטה, מדוע אתה בוחר שלא להזדהות? תמיר.

asafz8

New member
../images/Emo45.gif

ההתנשאות הזו גועלית, גרועה ומבחילה.

אני בטוח

במאת האחוזים שביאטה לא התכוונה להעליב אותך או את מזכירות הנוער. היא הייתה יו"ר הנוער ועודנה אחת מהתומכות הנלהבות שלנו במפלגה. אחת האנשים שאני הכי מעריך במפלגה. לא צריך להגזים ולהקצין בתגובות, לפחות כך אני ממליץ.

תמיר1991

New member
זה לא משנה אם היא התכוונה להעליב

או שלא התכוונה להעליב. העובדה שנעלבתי עומדת בעד עצמה, ואם היא בוחרת להתנשא מעלי כיוון שהיא עוזרת פרלמנטרית (בקרוב לשעבר), שיבושם לה. תמיר.

ביאטה

New member
תגובה

תמיר, החלטתי להגיב לשרשור שהתפתח פה משטות כדי להעמיד דברים על דיוקם. שאלתי אותך בצחוק היכן אתה מייצג את הח"כים. ענית "במזכירות הנוער" ובזה נגמר הסיפור. העובדה שגלשת הלאה, מצערת אותי במיוחד כי נכנסת לנישות שעצמך לא ידעת איך לצאת מהן והבאת חבר לעזרה. אני מצטערת, אבל אתה הכנסת את עצמך לברוך הבדל הגילאים, אף אחד לא נכנס לזה, אני אף פעם לא נוטה להיכנס לזה, כיון שהרבה פעמים אני הצעירה ביותר בפורומים שונים. אני מצטערת אבל אתה הכנסת את עצמך לברוך עבודתי - היא לא קשורה לעניין. אני לא כותבת בשמי המקצועי, אלא משמי כחברת מפלגה ובעלת זכויות רחבות בנוער. אני מצטערת, אבל אתה הכנסת את עצמך לתסבוכת שמישהו רוצה להעליב אותך - גם זו שטות. אין לי שום סיבה בעולם להעליב אותך, אי אפשר אפילו לומר שאני מכירה אותך. ואם הבנת כך - אני מצטערת. דבר נוסף, אם אתה חושב שתוכל להעליב אותי בכל הודעה שאתה כותב (בגלל עבודתי) אני מודיעה לך שההודעות שלך ימחקו. לא כי מנהלי הפורום חבריי אלא כי אתה עובר על הכללים הבסיסיים של "תפוז אנשים". עוד דבר, אין לי מושג מי זה "עיפרון מחודד", כמובן שאי אפשר להאמין לאנשים באינטרנט. אני לא כותבת בשמות בדויים, כיון שאין לי מה להסתיר - כל מה שיש לי לומר, אני אומרת בפומבי. מקווה שבזה תמה הפרשה. ערב טוב! הצלחה לשינוי.

asafz8

New member
נראה לי שעדיף

שנפעל יותר אינטנסיבי ולא יותר אגרסיבי כמו שאמרת

למעלה