השינוי בשינוי.

Sashka7

New member
השינוי בשינוי.

כולנו יודעים כבר על המהפך שחל בשינוי ביום חמישי- רון לוינטל לקח את מקום 2 ובעקבות כך פורז החליט לא להתמודד למקומות הבאים. טומי לפיד עוד כמה ח"כים עזבו את המלון ועכשיו הם חושבים מה לעשות. בקיצור המצב עכשיו מאוד קשה ולא ברור. יש אפשרות שאותם אלה שעזבו עם לפיד ופורז ירצו להקים מפלגה חדשה ואז הם יוכלו לקחת את השם של המפלגה- "שינוי", את הכסף של המפלגה (16 מיליון), ואת כל מוסדות המפלגה. זה אומר שבעצם אלו שניבחרו בפרימריז בים חמישי לא יהיו חלק ממפלגת שינוי אלא אולי ירוצי תחת שם אחר או שפשוט יצטרפו לשינוי של טומי ופורז. המצב כיום מאוד לא ברור. היו בחירות בפרימריז ונבחר מי שנבחר ע"י מועצת שינוי שהיא הגוף העליון של המפלגה ולפי דעתי צריך לכבד את החלטת מועצת שינוי בל מקרה. זוהי בעצם הדמוקרטיה ובדמוקרטיה יש מפסידים לפעמים. אני אף לא יודעת מה יהיה עם נוער שינוי. אם בכלל יהיה קיים גוף כזה ואם כן, לאיזה חלק של מפלגה נהיה שייכים? כולנו מחכים ליום ראשון להחלטתו של טומי לפיד. מבחינתי המצב האידיאלי הוא אם טומי ישאר ותשאר אותה רשימה שנבחרה ואיתה גם נלך לבחירות ואז לכנסת. טומי ורון ביחד יוכלו לעשות הרבה דברים טובים ביחד! אני מאוד מקווה שבעוד כמה ימים המצב יתברר. נדע מה קורה עם המפלגה שלנו ומה קורה עם הנוער. עוד מעט נכנס את מזכירות נוער שינוי כדי לדון במצב ונראה מה אנחנו עושים, ואני חושבת שאז נוכל להתחיל בתעמולת בחירות. קיצור תחכו לעוד כמה שינויים בזמן הקרוב.

CableGuy87

New member
אופטימית הא?

טומי ולוינטל לא ילכו ביחד אף פעם... למרות שאני גם הייתי רוצה... טומי שוקל כעת העם ליפרוש או להקים עם פורז מיפלגה חדשה... לגבי הנוער והכסף אין לי משוג מה יהיה...

netc

New member
שינוי בלי טומי ופורז

היא לא שינוי. כל האופוזיציונרים היו צריכים לקחת בחשבון את כל הפעולות שלהם, ולהבין שברגע שטומי ופורז הולכים, הרוב הולך יחד איתם. אני מקווה שאכן שני שליש מחברי הכנסת יפרשו, וכך שינוי תישאר המפלגה של טומי ופורז, ושלוינטל וחבריו ישלמו על מעשיהם.

תמיר1991

New member
שינוי בלי טומי ופורז, לא רק

ש"היא לא שינוי", לעניות דעתי היא גם לא קיימת. מסכים עם כל מילה ומילה בהודעתך
תמיר.

טדי31

New member
מה יהייה על הפעילות בנוער?

גם אם ישנם חילוקי דעות בקרב ה"גדולים" הרי תפקידי הנוער לא יימעטו, להיפך המפלגה צריכה חברה חדשים רעננים שיחליפו בבוא הזמן את בכיריה ויעלו את העשייה בה יותר ויותר.מי אם לא הנוער שמגיעים להפגנות בכל מקום שניקראים לו והם מהיותר תוססים בפעילויות?

Sashka7

New member
נשתדל להמשיך באותה מתכונת

ואף לפעול יותר עכשיו. זה שיש קצת בלאגן במפלגה (או אולי מפלגות) לא אומר שאין לנו מערכת בחירות להוביל ולהמשיך להביא לשינוי. כמו כן נוער שינוי עדיין לא מת- הוא חי וקיים ועוד מעט נתחיל לפעול בצורה אגרסיבית ותראה אותנו בשטח!!! אז כל מי שדאג לעתידו של נוער שינוי- נא לא לדאוג!!! אנחנו לא ניעלם- אנחנו נמשיך לפעול!!! יום טוב

netc

New member
השאלה היא

אם מה שאת קוראת שינוי היום זה מה שיהיה שינוי מחר... שינוי מבחינתי זה טומי,פורז,שלגי,לבני וכו' לוינטל ושאר חבריו לא ייקראו שינוי...

תמיר1991

New member
וזו בהחלט דעתי../images/Emo45.gif

אני מייצג את אותם חברי הכנסת הפורשים, ולא מחנה שבא להחריב את התנועה עמה אני מזדהה, ולרסק אותה. אני שוקל בכובד ראש את צעדי, ואחליט לאחר המזכירות הקרובה. תמיר.

תמיר1991

New member
במזכירות נוער שינוי.

אני מבין שאני מצחיק אותך, וההתנשאות שלך באמת לא במקום, בטח בתור עוזרת פרלמנטרית של ח"כ איזוטרי. תמיר.

תמיר, אל תאיים על אף אחד.

אתה , בתור פעיל זוטר פותח את הפה יותר מדי. אתה חושב שאתה מאיים על מישהו ? לא טוב לך במפלגת שינוי - לך מפה. אף אחד לא מחזיק אותך בכוח. שלום.

למעלה