השינאה ליהדות

השינאה ליהדות

חשבתם לרגע...למה כל העולם נגדנו? למה שונאים אותנו? מחפשים אותנו? הרי אנחנו מערביים, יפי נפש, איזה צבא בעולם היה מתיפיף בג"נין כמו הצבא שלנו? הצבא האמריקאי? אנחנו מוצלחים, חכמים, יפים, מה בדיוק רוצים מאיתנו? איך בצרפת נמשכים אחרי הערלות הערביות ומתנכרים ליהודים? מי יותר תואם מנטלית וחיצונית לצרפתים ולאירופאים בכלל...? אנחנו או הערבים? המסקנה...מה שלא נעשה תמיד ישנאו אותנו כי אנחנו יהודים. אותו הדבר לגבי השינאה כלפי החרדים, הם יתגייסו, יפסיקו להביא ילדים,יעבדו ויכניסו כסף למדינה, ישלמו מיסים, ועדיין..... ישנאו אותם ולמה???????? כי הם מה שהם, מייצגים יהדות. מייצגיםמשהו שונה לסביבה, משהו מנוכר וזר. זו חטאתם וזו אשמתם ואני אומר להם כך או כך לא יאהבו אתכם למה לכם להשתדל שיאהבו אתכם, תישארו מה שאתם

Err0r

New member
עוד טעות יצאה מפיך

לי אין בעיה עם החרדים, מצידי שילמדו בישיבה במקום בבית ספר\מכללות\אונברסיטות, שיעשו מה שבא להם. אבל העיקר - שייתגייסו לצבא כבר! אין כזה דבר צבא אדוני, ואם נהפוך למדינת הלכה באמת, יהיה לנו רק את צבא אדוני, וכשצבאות ערב יבואו, התפילות המפגרות לאלילים שלכם לא יעזרו לנו. כמו שמוזכר עשרות פעמים בתנ"ך - אסור להתפלל אל אלילים. ד"א, למה שונאים אותנו? היהדות היא הדת הכי עתיקה, הכי שמורה, וממנה יצאו הנוצרים והמוסלמים(כן כן), מדינת ישראל היא מדינה מפותחת, ואנחנו השגנו ב-50 שנה, מה שמדינות אחרות לא השיגו ב-500 שנה(ע"ע אפגניסטן ושאר ירקות). ישראל היא מדינה דמוקרטית, שהצליחה להדוף את צבאות ערב, בכמעט עשרה מלחמות מאז קום המדינה. היהודים נרדפו באירופה בשנות ה-30 וה-40 בגלל שהם יהודים, ולא בגלל שהם חילונים(!), ועד היום נרדפים יהודים ברחבי אירופה. למה?!?!?!?!? כי אנחנו יהודים!

נו מה אמרתי?

בגלל היותנו יהודים, אתה אוהב לחזור על הדברים כדי לשנן אותם? לך אין בעיה עם החרדים? לא אקרא לך שקרן כדי שלא תיפגע שוב, אכנה אותך משקר לעצמך. ואם אכן אתה אמיתי על כל אחד כמוך אביא מאה שבאמת שונאים וסתם לעימות המוחות שלנו שים לב שאני כתבתי הסבר אחד לתופעות אתה חיפשת לכל מקרה תירוץ, זה לא הולך בדרך כלל, לגבינו זה הבדל בכושר הניתוח, מי מסוגל להתח ומי מתרץ תירוצים תלמד תהיה חכם

אני מאחל לפריצקי ש....

הבן שלו יחזור בתשובה וילמד בישיבה ויוליד לו ילדים עם פיאות וטלית קטן שיבואו לסבא שלהם ויטיילו לו בין הרגליים עם הכיפה והציציות אין קללה ואיחול טוב מזה למי שאמר את מה שאמר בכתבה הזו לו יהי

כחלחל

New member
עדיף 10

ילדים חוזרים בתשובה עם טלית וציציות ........ מאשר אחד כמו I ASS

פלסטיק

New member
כולם שונאים גם את האמריקאים

אז מה, אתה חושב שבגלל זה אני צריך להגר לארה"ב ככה זה, אנשים חשוכים תמיד שונאים את הנאורים, בגלל זה החרדים שונאים את אלה שאינם חרדים (גם חילונים וגם דתיים) דרך אגב, חרדים מייצגים כל דבר מלבד יהדות. "אהב את המלאכה ושנא את הרבנות"

סילבן

New member
אז ספר לי

איך החרדים הלטאים התנהגו כלפי החסידים לפני 200 שנה? הם לא שנאו אותם, הם רק התנהגו כאילו הם שנאו אותם...

נניח שהם שנאו אתם

ואיני מצדיק את המלחמות המטומטמות של האשכנזים שנגעיהם אוחזים בנו עד היום, ואותה הבעיה היתה בחורבן בית שני שעל שנאת חינם נחרב הבית וזו הסיבה למות תלמידי רבי עקיבא על שלא נהגו זה בזה אז כל הדוגמאות האלה מתירות לך ולחבריך להשתסות באשכנזים? מה תקשה...הרי אמרתי שהחרדים לא שונאים.? אכן כך... הלומד את התורה וחוקיה נחשף לאהבה, לחסד, לערבות הדדית זו הדת וזו השקפתה וכך צריך בית יהודי לחנך וכך מחנכים אכן עד היום יש מניצני אותן חצירות אויליות שמתריסים זה בזה ובנקודה זו אני איתך אבל...... לשנוא קהל יהודי שלם על היותו יהודי ושונה בדרכיו ומעשיו ולבושו....זה יותר מדי

אנדרי ז

New member
ציטוט

"...... לשנוא קהל יהודי שלם על היותו יהודי ושונה בדרכיו ומעשיו ולבושו....זה יותר מדי" תחליף את המילה "יהודי" ב"חילוני" וקח את המסר הזה איתך לרבנים החרדים המסיתים שתי וערב נגד מממניהם החילונים!

gilka

New member
בוא ננסה

אם אץה כל כך בטוח בעצמך אז בוא ננסה. שכל החרדים יתגייסו, ילכו לעבוד, יביאו ילדים כמו מספשחה נורמלית ונראה. אני יכול לנסות!!! אתה יכול?

עיין במסקנתי

תמיד ישנאו אותם, לימדו אותך את זה בבית, בקולנוע, בתכניות בידור, בבית ספר, בחברה שחיית בה, אז מה אם הוא יתגייס ויפסיק להביא ילדים? וכי תאהב אותו על זה? הלואי והייתי יכול לגרום לכך שזה יתקיים כדי להוכיח לכם שאתם שונאים מבטן ומלידה אבל... אין לאל ידי

gilka

New member
הלוואי באמת

שהיית יכול לגרום לזה להתקיים... זה כל מה שאנחנו מבקשים... אני גם מקווה שבמידה ומפלגת שינוי תצליח ותביא להפסקת הכפייה הדתית באופן מוחלט היא תהיה מספיק הגונה כדי להתפרק. חוץ מזה אני לא מעריך את זה שאתה קורא לי שונא ואני מבקש ממך לחזור בך כי אני לא שונא סתם ואין לך שום זכות לקבוע מה יהיה אם... כי זה לכל אחד יש את הזכות לקבוע רק על עצמו.

Err0r

New member
חכם?

אני לפחות לא נמצא במקום בו איני רצוי ד"א, יש סיכוי שתפרש לי את המילים "צדק" "רשע" ו- "חכם"? אני אודה לך מאוד מאוד

למעלה