השימוטו

rinatyat

New member
השימוטו

שלום אני רווקה בת 23, ורציתי לדעת איזה טיפול הומיאופתי יתאים לי: 2. בבדיקת דם שנעשתה לאחרונה עקב נשירת שיער נאמר לי כי יש לי תת פעילות של בלוטת התריס והנה התוצאות: -TSH בפעם הראשונה 10.92 ולאחר שלושה ימים הערך ירד ל7.49 (הערך העליון 5.5) הערכים האלו הם במגמת השתפרות (מרחק של 1.99 מהגבול העליון) (בבדיקה לפני חצי שנה הערך היה 1.33) בנוסף בדיקת הדם שנערכה בפעם השניה נמצא כי הנוגדנים נגד בלוטת התריס ( Thyroid Peroxidase Ab) הם 204 (הערך העליון 35). 28 -ESR 1 hour כאשר בכול הבדיקות הקודמות שלי, בלי קשר לפעם הזו, תמיד זה חריג למעלה. 14.7.-Free Thyroxine (FT4) שזה בסדר. אולי לא קשור אך ערכי ה Ferritin שלי תמיד נמוכים והפעם הם – 17 (ערך הכי גבוה שהיה לי זה הרבה זמן-יש לי חוסר ברזל) כרגע עדיין לא התחלתי את הטיפול בהורמון אלטרוקסין כיוון שאמרתי לרופא שאני רוצה לנסות טיפול אלטרנטיבי הוא אמר לי שיש 2 אפשרויות שהן לעשות בדיקות בעוד חודש חודשיים או להתחיל לקחת את ההורמון ולאחר שנה להפסיק ולבדוק. על מה אתם ממליצים? והאם שמעתם על הצלחה בתחום ההומיאופתי? בנוסף נאמר לי שכיוון שיש לי השימוטו שזו מחלה שיכולה להעלם אסור לי לאכול דגים בגלל היוד. האם יש עוד דברים שלא טובים לאכול בתק' זו? בתודה על תשובה מהירה והמון עזרה רבה,

אשכר

New member
אם את רווקה - תתחתני, זה יפתור לך את הבעיות

ועכשיו ברצינות: מה הקשר שאת רווקה לכל הסיפור הזה?

rinatyat

New member
כיוון שזה תלוי בסוג הטיפול התרופתי

שגם הוא תלוי בגורמים נוספים... כמו למשל הצורך לקחת אלטרוקסין אם נמצאים בשבועות הראשונים להיריון. וזו תמיד השאלה הראשונה שהרופאים שואלים כדי להחליט איזה טיפול לקחת... כך שהחוכמות שלך לא במקום....

למעלה