השילוב המושלם

יוריייי

New member
השילוב המושלם

Iriver clix2 red line 8 gb+AKG K324P אני ממליץ מאוד יש לי ipod שאני לא משתמש בו בכלל בקיצור מי שמחפש אני ממליץ בחום אין בארץ את הגירסה של הקו האדום אבל מי שיכול שיקנה מחו"ל...

יוריייי

New member
הסאונד בD2 נחות ביותר

ואני לא רוצה לדבר על זה שהמכשיר מגושמם לגמרי אני מדבר בתור אחד שהיה לי אותו הD2 הוא לא פרמטר לאיכות סאונד לא ממליץ בכלל.

nizans

New member
כאחד שיש לו את השלושה בבית

iriver טוב מאוד ה-ipod בהחלט לא רע , D2 אם יודעים לכוון את האקולייזר אישית ,הוא מעל כולם. כולם עם cx300 .

One Echoe

New member
זו תכונה רעה מאוד לנגן

נגן צריך לתת את המקסימליות שלו עוד לפני שנוגעים באקולייזר. אני, למשל, לא ממש יודע איך להתעסק עם זה, ויש לי D2. אז מה, לא מגיע לי להינות מהאיכות של הנגן? זה ממש גרוע שהוא מגיע לשיא היכולות לו רק למי שיודע לכוון אותו...

or121210

New member
מה?!

עכשיו העלבת אותי, ואת COWON. נחות?! לא הגזמת! ל-D2 יש איכות שמע טובה מאוד, גם אם פחות טובה מה-CLIX2 וה-IAUDIO 7. חוץ מזה, שומעים בו ממש טוב (אאל"ט יותר מכל נגן אחר) גם בעוצמות גבוהות, כי יש לו מגבר פנימי חזק מאוד. בנוסף אפשר לשפר את הסאונד בעזרת האקולייזר המתוחכם של COWON . למה מגושם?

One Echoe

New member
אחרי כמה ימים של ניסיון

D2 הוא נגן ממוצע ותו לא. נגן מצויין אם עושים חישוב של מחיר-תועלת, כי אין מה להגיד הוא שווה את ה-650 ש"ח שהשקעתי. אבל הממשק ממש לא נוח, ואיאפשר להינות מיכולות הוידאו שלו מבלי לסנכרן כל סרט שמכניסים אליו- מה שהופך אותו בסופו של דבר לנגן די מגושם למי ששאין כוח להעביר בתוכנה מיוחדת כל סרט שהוא רוצה לראות. האיכות שלו קטלנית אבל לא כמו שמדברים עליו..

מספר שאלות,

האם קל ללחוץ על ה"כפתורים" במסך, או שהם קטנים מדי? מלבד הממשק והעברת הסרטים, האם יש לו עוד חסרונות בולטים? ואני חייב להבין לגבי איכות הסאונד, זה עד כדי כך משמעותי? אני מחפש נגן בסגנון. בינתיים ממה שראיתי ה - D2 הוא די נחמד, השאלה היא האם כדאי להשקיע מעט יותר בנגן אחר (בהנחה שזה מעט יותר ולא כפול כמו לדוגמה ה - iPod Touch), אם יש בכלל אחד כזה.

One Echoe

New member
מספר תשובות

1. אם יש לך אצבעות גדולות תצטרך להתרגל לזה. ההתרגלות אורכת מספר ימים ואז יהיה לך הרבה יותר קל. בכל מקרה השימוש עם עט הסטיילוס הקטן הרבה יותר נוח משימוש עם האצבע. 2. לא ממש. בוא נגיד ככה, אם היה אפשר להעביר אליו סרטים בצורה חלקה- מבחינתי הוא היה נגן מושלם. יודע מה? אפילו לממשק מתרגלים בסופו של דבר. 3. איכות סאונד: האיכות שלו טובה מאוד, אבל לא כמו שציפיתי. אתה מרגיש כאילו שאתה יושב בבית ושומע מוזיקה, לא כאילו שאתה שומע מוזיקה בסופר איכות. יש לציין שניסיתי את הנגן עם אוזניות של פיליפס ב199 ש"ח בלבד. אם אתה מחפש וידאו, לך על נגן קצת יותר יקר. אם אתה מחפש רק מוזיקה- לך על הI7 או על אייפוד נאנו.

The Korean DucK

New member
כדאי לך להזדרז.. הוא עולה 500 שקל בבאג

עד יום שני http://www.blackfriday.co.il/ (הגירסא של ה16 GB) אם עכשיו הייתי צריך לבחור בין D2 שקניתי לפני שבועיים 16gb ב900 שקל או i7 ב500 גם 16 ג'יגה.. הייתי הולך על הi7 הוא עונה על הדרישות שלי לפחות...

אני לא אוהב את הלחץ הזה

בסוף יוצא שאתה משלם כמה מאות שקלים על נגן שאתה לא מרוצה ממנו.

יאיר B

New member
עוד שילוב מושלם (ואולי אפילו יותר):

iAudio I7 16GB + Shure SE102 זה איכות סאונד (כמובן שהקבצים בפורמט flac שאני לא בטוח שהנגן שלך יודע לנגן). צריך לנסות גם את ה-AKG K324P. אומרים שהן טובות וגם די זולות (מה דעתך?).

שילוב מושלם זה

iaudio a3 80g+Denon AHC351 זה שילוב מנצח .....עוד פעם גם בa3 חייבים לדעת לשחק אם האקוויליזר... גם x5 אם האוזניות האלה מתפקד מעולה ...

One Echoe

New member
אגב אוזניות

יש המלצות? זקוק לאוזניות קשת איכותיות ביותר!!! עד 500 ש"ח

למעלה