השיירה עברה

השיירה עברה

לשמשון : השיירה עברה. יאללה, ממשיכים קדימה . קדימה כל הזמן לשיפור הפורום. ולאורלי, זאת מפורום ההריון והלידה, האמא הטובה של כל הפורומים, ולעמית, שרואה תמיד את הצד החיובי, ובמיוחד ל flashback74 שאני מכבד את רצונו לתרום ולהעשיר את הפורום בעילום שם, כמו שמתפללים בבית כנסת מכבדים "מתן בסתר" לקופת הצדקה. אנחנו עולים מדרגה ופותחים את הגלריה הקבועה של הפורום. הקישור כאן למעלה. ראשון התורמים הוא אמיר ליבנה ששלח תמונות מצוינות מהר הארי. תודה, רוני.

sink

New member
איתי למה לך ?

איתי שלום, שאלת את רוני והקוראים מספר שאלות חשובות בפתיחת פורום זה ולא קיבלת תשובות (וכמובן שגם אנחנו לא). לאחר מכן מודיע רוני עד כמה הוא מעריך את החברים האחרים אך לא חס וחלילה אותך ושאול שני. להזכירך אתם השניים היחידים שביקשו מקום בגלריה ובגלל זה קמה עוד גלריה (כך גם קם פורום זה, אשר רוני ושות התנגדו לא מאוד לפני מספר חודשים). ואת מי רוני אוהב ומעריך במיוחד ?? נכון מאוד את הנזק הראשי לאגודה. זה שצריך לשכב על ספות חבריו אך בינתיים מדבר על שיירות,הימורים, כלבים וצבועים. אל תתרום תמונות או כל דבר אחר. ובכלל אתה יכול לראות שרוני רואה בך דמות לא רצויה. אז למה לך לתרום לאתר והפורום הפרטי של רוני שמסתתרים תחת הכותרת "פורום ואתר של האגודה" ? מה יוצא לך מזה חוץ מעוגמת נפש ?

זה סינק זה?!

סינק ידידי! א. אני בטוחה שאיתי לנואל הוא בבת עינו של רוני לזר, ורק נשאר בטעות מחוץ לרשימת יקיריו כי ידיו הרועדות מהתרגשות של רוני מיאנו להקליד את השם המפורש. ב. מי אתה? ומה הם עשו לך שאתה כועס ככה? ספר לי ואני ארביץ להם.

הגולה - מאת איציק אבנרי

סינק יקר שלום, המלצתי החמה - קנה ספרון קטן, מדהים, ולכאורה לילדים בשם "הגולה" (מבוטא ב U) מאת איציק אבנרי בהוצאת מודן. אנא קרא בעיון (לוקח כ 5 דקות) ותבין מה אתה מפסיד בכעסך. בהצלחה, שמשון

sink

New member
עכשיו הפכת ממטופל למטפל ?

תקנה את הספר "טימבקטו" מאת פול אוסטר. אתה מגלם לא רע את מיסטר בונס (מי שקרא יבין)

אכן מטופל. ומחמאות על הטעם הטוב

מודה - אכן מטופל. באישה, ילדים, נכדים, כלב. חיים קשים אך איני מתלונן. לא קראתי את "טימבקטו", אך אם אתה ממליץ, אקנה, אקרא ואתוודע למיסטר בונס. לילה טוב, שמשון נ.ב - על פי הסופר נראה שאתה בחור מתוחכם. מה שקצת מצמצם אפשרויות...

avihart

New member
למה לרדת על כולם בגללו

לא יפה שימשון אתה רומז שאם הוא מתוחכם זה מצמצם את האפשריות, לדעתי לא כך רוב חברי האגודה לא טיפשים. והספר והסופר די מפורסמים! לא היתי ממהר לחלק מחמאה ובאותה נשימה לעקוץ את כולם בידידות ממוסקבה אבי

סינק - לך קיבינימאט

מאחר שאדון "סינק" מפחד להזדהות בשמו, ומאחר שהדברים שהוא כתב לא מקובלים עלי לחלוטין, אין לי אלא להגיד לו בלשון בוטה: "לך לעזאזל! ואל תלכלך בהתנהגות המגעילה שלך את הקהל הנפלא של הסמרטפאים בארץ. מבחינתי, אנשים כמוך מגיע להם שיהיו בסינק כל הזמן, ואל תלכלך לנו את הפורום עם הדיבורים המטונפים שלך!" איתמר

sink

New member
אני מקנאת

איתמר שלום, אני מקנאת בך. למה ? יש לך (ולשמשון) פורום משלך. מותר לך לקלל, לפרסם, להשמיץ וזה כלל לא משנה שקוראים לו "פורום בטיחות" אתה לעולם לא תצונזר. אני מסתתרת מאחורי שם בדוי משום שישנם "חברים" שדואגים לכך שלא יהיה כדאי להזדהות והמבין יבין. אמרתי וכתבתי את האמת וראה זה פלא התחלת מקלל. שמשון בר לב מרשה לעצמו להשמיץ ולהזיק לבעלי מקצוע ושאר חברים יקרים באגודה ועל כך לא נאמר דבר וכלום לא צונזר (שלא להזכיר חס וחלילה את ארועי הבטיחות המפוברקים והדו"חות החובבניים) סליחה, צונזרו החברים שהגיבו לדבריו של שמשון. מדוע אנו נאלצים להתכתב בשלושה או ארבעה פורומים ? מדוע שי לנואל שואל שאלה זו מניו זילנד הרחוקה ובאופן מידי הוא מצונזר בעוד שאתה עוסק בפרסום פיזוטרפסטית ואלגרה של עפקו ודבר לא נעשה ?! כן איתמר אתה טייס מצויין אבל עיוור למציאות הפורומים של "אגודת הפורומים למצנחי רחיפה" (כך קרא לזה ובצדק שי לנואל). אנא בדוק את דברי ותגלה שאמת הם. למד להתמודד עם העובדות ולא לקלל, אתה רק מקלקל את שמך הטוב וחבל. שיהיו לך טרמיקות אין סוף באהבה SINK

עזבו את משפחת לנואל ../images/Emo92.gif

ערב טוב, אנו ילדים גדולים ויכולים לדאוג לעצמנו. אנא תנו דוגמאות ללא שמות או לפחות ללא שמנו. אם נחליט להגיב לאיש (חתול, כלב, אישה, ילדים וכו´) זה או אחר נעשה זאת בשם מלא. לאיתמר: לאחר כל ההרצאות שנתת כך אתה מגיב ?? איתי לנואל שמיים מצנחי רחיפה

אכן, אין ברירה../images/Emo31.gif

נכון איתמר. אתה צודק. במאה אחוז. כשדבריו של מישהו לא מקובלים עליך (ועוד בעילום שם, רחמנא ליצלן), אין לך ברירה אלא לקלל. באמת, אין ברירה. ככה זה עובד בארץ הזאת, ואם אין לך טנקים, לפחות את "קיבינימאט" לא יקחו ממך.

איך מכניסים תמונה לגלריה ?

שולחים אותן אלי ואני מכניס. כל מי שישלח, אכניס לו את התמונות. א ב ל : כמו שחקן שח מנוסה אני כבר צופה שלושה מהלכים קדימה... נפח האיכסון, גם כאן, מוגבל. מתאים לבערך עשר תמונות . זה מה יש. (בעצם לא יותר מחצי מהלך קדימה). ועכשיו, בשביל כל הנשמות הטובות, מי יקבע מה ייכנס ומה לא? על סמך אילו קריטריונים? והרי זה עניין לשיקול דעת. אז אני מכריז כאן על הקמת וועדה של שבעה חברים שתיקרא "ועדת התמונות" ותחליט על כל תמונה ותמונה. שבעה, - כי צריך מספר איזוגי לקבלת הכרעה למקרה של קרוב לתיקו. ולמה דווקא שבעה? כי ועדה של 11 או 13 שופטים שמורה לבית המשפט העליון של האגודה. אז מהרו להרשם לוועדה, ומי שלא נרשם עכשיו, כמו שהכומר קורא בחתונה לפני הכרזת חתן-כלה, מי שיש לו מה להגיד שיגיד את זה עכשיו, או שינצור את לשונו לעד. ולבסוף לאיתי, לך יש זכויות מיוחדות בכל מה שקשור לגלריות. ארבע תמונות מתוך שמונה בגלריה שבאתר, חלון הראווה של האגודה לקהל הרחב, הן שלך . אנא המשך להעשיר אותנו בתמונותיך המעניינות. תודה, רוני.

אוהד 1מ

New member
אני דווקא מעדיף לדבר כשארצה

ולא לפי לוח הזמנים שלך או של הכומר שאתה לא. בינתיים זה כל מה שיש לי להגיד.

למעלה