השיטה הנלוזה הזו..

שלי 9

New member
השיטה הנלוזה הזו..

הוא - עורך הדין של הנשיא קצב מתראיין בבוקר ברדיו ורומז רמיזות בוטות על עברה המיני של המתלנוננת א' המפוקפק כביכול.. ריבונו של עולם ,איזו רלבנטיות יש לעברה המיני לתלונה ? מה הקשר בין השניים?? למה לא להתייחס לגופו של עניין בלבד? פשוט חוצפה ממדרגה ראשונה שמבטאת נורמה קלוקלת וגישה מעוותת וסקסיסטית ביחס לתלונות מצד הנשים,. אגב, לא פעם ולא פעמיים שמעתי ברדיו שגם חוקרי המשטרה שחוקרים נשים על אונס נשאבים לליקוי המאורות הזה ושואלים את הנאנסות שאלות בסגנון של "מה לבשת"? ו / או על נסיונן המיני .. אתם מבינים מה קורה פה?? פשוט לא להאמין!

L o v e M e1

New member
לא פחות חורה לשמוע על עיסקת טיעון

שנרקמת בענין עו"ד שגרם ברשלנות למוות נוראי של אמא וילד, שלא אתפלא אם לא ישב אפילו יום אחד בכלא כי דורש שירשם בכתב בתביעה נסיעה ברשלנות (לא פושעת), נהיגה במהירות שלא עולה על 80 קמ"ש, וכו' וכו'. מי המציא את המושג הזה בכלל? עיסקת טיעון? למה? זוכרת את השופטים שטענו על מתלוננת שיתכן ונהנתה? הוחלט לא לקדם אותם...ואת הכבוד האבוד שלה מי יקדם?

שלי 9

New member
המקרה הזה של השופט שטען שייתכן

ונהנתה..מה אגיד לך..מעורר פלצות, בלתי נתפס..לשמוע וממש ממש לא להאמין.. מה יגידו אזובי הקיר אם שופט בית משפט בכבודו ובעצמו משמיע דברים מהסוג הזה..?

חזקוש

New member
מה מעורר פלצות ?

האפשרות שאולי היה מצב שנהנתה ? או שהשופט העלה וכתב מסקנה שלדעתו עולה מהעובדות או מהעדויות ? עד כמה את מכירה את התיק והעדויות ? אולי אם היית מתעמקת בתיק היית מגיעה גם למסקנה שיש אפשרות כזו ? אז אם זו היתה מסקנתך, האם לדעתך אסור לך היה להביע אותה ? את המסקנה . חזקי שלא מתיישר וצועד בשלשות או חמישיות בשורת הארוכות של הפוליטקלי-קורקט .

שלי 9

New member
חזקוש אתה שם לב מה אתה אומר?

לקרוא אותך ולא להאמין, מדובר על נערה צעירה שהתעללו בה מינית..ואתה מדבר איתי על הנאה שלה ??????? א. מדובר כאן על מסקנה חולנית מעוותת ומוטרפת של השופט, ב. עצם העלאת המסקנה הזו בפומבי היא כשלעצמה פסולה באופן חמור ומעידה על השופט עצמו. ג. אין סיכוי שאני אחשוב מחשבה מהסוג הזה בשום קונסטלציה שהיא! ד. אין קשר לפוליטקלי קורקט,עמדות כאלה כפי שאתה מביע הן עמדות מסוכנות ומזעזעות לטעמי, וסליחה על הבוטות,אבל אני לא יכולה להישאר אדישה לנוכח דעות כאלו.. ה.אתה בטח גם מאלה שחושבים שאישה שנאנסת אשמה קצת.. נו..היא בטח התלבשה חשוף..היא גירתה אותו..ובלה בלה בלה ..הא חזקוש??

חזקוש

New member
בהחלט מבחין בדעתי את מה שאני כותב

מדובר במערכת יחסים ארוכה, אסורה על אותו אב , לא מוסרית שתחילתה בניצול . אין זה אומר כלל על המשך מערכת היחסים שהמשיכה גם לאחר שהנערה בגרה ודעתה עמדה לה. אין השלילה של המעשים יכולה להאפיל על עובדות שאפשר שמעלות מסקנות מסויימות. אפשר שהמסקנות מוטעות על פי העדיות והעובדות ואפשר שיש בהן נכון ועל בסיס זה של עובדות ועדויות ראוי להתמודד איתן. אני סבור שאין רשות ואסור באופן מוחלט לאחד לקחת דבר ללא הסכמה מהאחר הן ברכוש והן בגוף. כמו שאם יהיו דלתות ביתי פתוחות לרווחה אין זה נותן רשות לאיש להכנס או לקחת דבר מה מתוך הבית כך גם אין רשות לאף אחד לכפות יחסיי מין או מגע גופני כלשהו אפילו ממתהלך עירום לחלוטין. הבה ונצייר מצב של אישה שנאנסה, ונמנעה בתחילה מלהתלונן בכל פורם שהוא לאחר זמן קצר או ארוך יצרה אותה אישה קשר עם האנס והחלה לנהל אתו מערכת קשר זוגית חברי/מיני שנמשכה תקופה . יום אחד קמה אותה אישה והחליטה להתלונן על האנס והדבר מובא על שלל עובדותיו ועדויותיו לבית המשפט. בית במשפט קובע שאכן היה אונס מרשיע את האנס וגוזר את עונשו אלא שיש כאן עוד מימד והוא הקשר הנוסף האם על בית המשפט להתעלם לחלוטין מהקשר הנוסף? האם בית המשפט רשאי להתייחס ולהביע מסקנות על תקופה זו של הקשר הנוסף ? או שאסור , ואם אסור מדוע ? ואם בית משפט יעלה מסקנות רק מסוים מסוימים ולפי קו מסוים מה המשמעות לכך ? האם את סבורה שתמיד ישמר אותו קו מחשבתי ? האם דוגמאה כזו עלולה לגלוש ולהשפיע מעבר לנושאים המיניים ויחסי בינו ובינה? נדמה לי שהעובדות בתיק האונס במשפחה עליו את מדברת , הם : מערכת היחסים הלא מוסרית הפכה להיות הדדית ונמשכה תקופה מסוימת גם לאחר שבגרה ועזבה את הבית אלו סה"כ עובדות. וכן יש לדוגמאה קשר לאווירת הפוליטיקלי-קורקט שהיא אווירה של סתימת פיות כוללת.

שלי 9

New member
ורק שתדעי שלגבי העו"ד הספציפי הזה

שהוא מאוד מפורסם אגב ושמו כבר פורסם בתיקשורת..טוענים שעיסקת הטיעון שנרקמה היא בשל היותו עורך דין בעל השפעה ,מפורסם וידוע..לך תבנה מדינה..

לא שמעו על שלילת רשיון?

לא שמעו על "הריגה". דווקא להיפך בגלל פירסומו היה צריך להראות שיש צדק שווה. והינה ברחה הזדמנות ונתנו לו מכה קטנה על היד... כאן? היה נכנס לכלא על הריגה.

למעלה