השידוך ירד

השידוך ירד

כמה עצוב ... קטע מתוך הבלוג של יהונתן : אתמול התקשרה אליי השדכנית , "מה שלומך" היא שואלת אותי , הכול טוב ? "ברוך ה` עניתי .. "תראה" היא גמגמה "דברתי אתמול עם אבא של הבחורה , הוא אמר לי ש ששונה מאוד נהנתה והכול טוב ויפה אבל היא קצת מפחדת שאתה יותר מידי ישראלי בשבילה " . "אז אני מבין שזה ירד" קטעתי אותה , "היא גם אמרה" היא המשיכה לדבר בלי להתייחס למה שאמרתי " שאתה אמרת בפגישה שאתה רוצה לגור בארץ , היא לא מוכנה בשום פנים ואופן לגור בארץ , היא רוצה לגור בקליבלנד" . "זה בסדר" אמרתי לשדכנית , "רק תגידי אם השידוך ירד או עדיין לא"? השדכנית המשיכה לגמגם וכביכול לנחם אותי , שזה לא נורא ושהיא מאוד התלהבה ממני וכו` , רק שאני נראה לה יותר מידי ישראלי בשבילה וזה לא נראה לה מתאים .. בקיצור , שורה תחתונה , השידוך ירד .. השדכנית הסבירה לי אח"כ שאולי אבא שלה אשם בזה כי מיד אחרי הפגישה השנייה הבחורה דווקא התלהבה ורצתה להמשיך לעוד פגישה , וכנראה שבבית שלה אולי לא התלהבו מזה שאתה ישראלי , היא שאלה אותי אם אפשר להציע לי עוד מישהי " אם אתה כבר פה למה שלא תנסה עוד משהו , יש לי רעיון מיוחד בשבילך" .. "לא תודה" אמרתי לה , "אני רוצה כבר לחזור לארץ" היא ניסתה להמשיך לשכנע אותי אבל אני הספיק לי הפעם הזאת , "אולי פעם הבאה שאני יהיה בניו יורק" אמרתי לה , היא צחקה ונפרדנו לשלום .. זה הפעם הראשונה שמישהי הורידה אותי , וההרגשה דפוקה מאוד .. אתה מנסה מיד לשכנע את עצמך שממילא היא לא משהו ושיש בה הרבה חסרונות , אבל מהר מאוד הבנתי שהאגו הגברי הפגוע שלי עובד פה שעות נוספות . האמת היא : שהיא בחורה מתוקה , ואני התלהבתי עליה מאוד , ואם זה היה תלוי בי ברור שהייתי ממשיך איתה בכיף עוד פגישה . היא לא רצתה להמשיך איתי , וזה עצוב מאוד , וגם פוגע , לא יפה מצידה , פויה ..

Corall

New member
דבר הסמוי מן העין..

לא מובן לי בכלל הקטע של, כתיבת בלוג בשידור-חי. אבל, נו טוב, זה בטח לא הזמן המתאים לתוכחות. הצלחה בהמשך הדרך-המסע.

לעניות דעתי

שידור חי של התהליך בבלוג של יהונתן (הקטן) הינה סיבה מספקת להוריד שידוך. אני מציע לו להפיק לקחים!!! בהצלחה

חחחחחח

למה נראה לך שזה אמיתי? הוא כותב מדהים אבל הסיכויים שזה אמיתי הם בערך חצי אחוז.

איזה טרגדיה!

ואחרי פגישה נוספת הוא היה מוריד... מענין אם הוא היה חושב מה מרגישה הבחורה..... איך אמרת, `האגו נפגע`... זה אומנם לא נעים אבל בואו קחו את החיים יותר בקלות ובהבנה....

Corall

New member
הוא כותב נפלא

בקשי ממנו לכתוב, סיום שונה לסיפור.. /tapuzforum/images/emo8.gif

שומר 23

New member
לא מבין..

אתה יודע מה היה קורה אם הייתם מתחתנים.. ראשית בין האירוסין לחתונה היה התקל הראשון.. אחרי החתונה הייתם רבים על כל דבר קטן היא טיפוס שמהר מתעצבן והיה שישו ושימחו.. בקיצור מה שאני רוצה לומר שברוך ה` לא התחתנת איתה כי זה לא הזיווג שלך.. עכשיו נדרש ממך קצת סבלנות ובעזרת ה` זה יגיע.. בהצלחה..

Corall

New member
היא טיפוס שמהר מתעצבן.

יצאת איתה?! או שפספסתי משהו?

אתה באמת כותב יפה

אבל לפני שלב הניחומים הייתי מעוניינת לדעת אם זה באמת קרה לך. לא הייתי רוצה לנחם ואח"כ לגלות שמדובר בסה"כ בסיפור יפה שהמצאת.

י הונתן

New member
לא ברור לי ..

לא ברור לי מה גורם לאנשים לחשוב שאני ממציא את מה שאני כותב בבלוג , אני לא עד כדי כך משועמם ... אני חוזר שוב : כל מה שאני מספר בבלוג , הכול אמיתי לגמרי ..

להבה 24

New member
נראה לי שתמיד זה עובד ככה. נפגשתי

עם המון בחורים ואת כולם הורדתי ישר ולאחרונה נפגשתי עם בחור פגישה אחת והכי בעולם רציתי להפגש איתו שוב ו... הוא הוריד. מה לעשות, צחוק הגורל.

על זה נאמר "איזה ביש מזל",

זה קורה גם לנו, שהגיע זמן הוא יבוא בזמן.

למעלה