השיגרה הכואבת...

miniky

New member
השיגרה הכואבת...

אני יוצא מהעבודה בשש אבל לפני אני מרים את הטלפון כדי כאשר אשתי תתקשר היא תחשוב שאני עסוק בשיחות עסקים כל יום אני מגיע בשאות שונות כדי שהיא לא תחשוש... לפעמים מוקדם לפעמים מאוחר, עבודה הרבה עבודה... אני לוקח את האוטו ובמרחק של 5 קילומטרים יש לי משהי שמחכה לי, מטר שבעים, רזה, בת 33, בלונדה עם עיניים כחולות... היא בהליכי גרושים ומאוד מאוד רוצה משהו כמוני, שחום, מעורב ואקזוטי, עם הרבה ניסיון ויודע את העבודה. אני נכנס אליה הביתה והכל בוער, אנחנו מתחממים בחיבוקים, נשיקות ופינוקים. היא יודעת הכל, יודעת שאני נשוי ואוהב את אשתי, יודעת שיש לי שני ילדים אבל בכל זאת רוצה אותי... אנחנו באים לחדר ושם האש בוערת אי סופית... אני שולף את אקדח התענוגות שלי(זין) והיא פותחת את דלתות גן עדן והחגיגה רק מתחילה..., אין לנו מצפון ואין לנו חומות, הכל זורם ומתנסים הרבה, תענוג פרוע וחודר נשמות... שעה, שעתים, שלוש שעות של מין סוער וכבר הוא כואב וגם לכואב, אבל מה, אין מתוק מזה והיא כבר דורשת שמחר אני אחזור, ואני אחזור...

bugbuster

New member
../images/Emo6.gif אהממ..םםם קשה...

פול הויגן, כן המאצ'ו האוסטראלי האלמותי בתשדיר פירסומת לדראווין שבטריטוריה הצפונית. שרוע על מיזרן מיתנפח בעיבורה של בריכה אקסוטית, רוויה בשילללות (כוסיות) סביב. שילללה אחת מעבירה גביע משקה צבעוני וסקסי לכיוונו, שיללה אחרת נירכנת.. בתנועה חושנית... הוא מחייך, הבאסטארד.. ואומר: עבודה קשה.. אבל מישהו צריך לעשות אותה...
אהממ.םםם איפוא היינו.. בדרך לעבודה...

בחורהX

New member
נראה לי אשתך מתקשרת אליך

לבדוק שאתה בעבודה רק כדי שהיא תוכל להזמין את השכן הביתה,להשתגל איתו במיטה שלכם. ואם לא...גב' נבגדת מקווה שאת קוראת. הנה נתתי לך רעיון.

למעלה