השיבוט של ג'נגו

alexandroni22

New member
השיבוט של ג'נגו

במתקפת השיבוטים למו-סו אמרה לאובי וואן שג'נגו יצר לו שיבוט אחד זהה לחלוטין, שלא עבר שינוי גנטי . למישהו יש מושג למה היא התכוונה?? וזה לא הוזכר עוד חוץ מזה,..מעניין מה זה עוזר לעלילה. למישהו יש השערות??

Lu Tze

New member
ראיתי את הסרט פעם אחת בקולנוע,

אז אולי אני מתבלבל, אבל הכוונה היא שלבובה פאט (השיבוט של גאנג'ו) לא ניתן הורמון גדילה (נראה לי שככה קראו לזה בסרט, הדבר שגורם לכל שאר המשובטים לגדול ממש מהר), כדי שהוא יוכל לגדלו.

MajorWinters

New member
גם הורמון../images/Emo19.gif

וגם כל מיני תוספות ובלה בלה שגורמות להם להיות חיילים טובים.... וגם את ההם הם לימדו וחיברו למחשבים ושיט כזה...

Mor L

New member
הוא רצה את עצמו.

ג'נגו פאט הוא אגומניאק ברמה גלקסית שרצה צאצא שימשיך אותו, אבל שיהיה הוא עצמו, ולכן הוא לא רצה שום התערבות חיצונית בעזרת כימיקלים ותוספים שיגרמו לו לגדול מהר יותר, ושיהיה אדם נורמלי עם מחשבה משל עצמו ולא כמו כל השאר.

יואב 1980

New member
אני רואה את זהבצורה קצת יותר מעודנת

אני חושב שהוא פשוט רצה מישהו שימשיך אותו, - בן

Mor L

New member
ברור

אז למה לא למצוא מישהיא לשם כך? - בשביל שהגנים שלו לא יתערבבו ויתקלקלו ויוכתמו בגנים של מישהוא אחר!

יואב 1980

New member
אין לו זמן וסבלנות לשטויות האלו!

ופה נותנים לו פיטרון פשוט מאוד

Mor L

New member
חחחחחחח

אין לו זמן לאהבה כי הוא מאוהב רק בעצמו ולא רוצה/לא יכול להשקיע בלאהוב מישהיא שהיא לא הוא עצמו....... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יואב 1980

New member
אני חושב שאין לו זמן לזה

זה לא שאין לו זמן לאהבה, אין לו זמן לכלום כי כצייד ראשים או טס כל הזמן מקצה אחד של הגלקסיה לקצה השני,רודף אחרי כולם. חוץ מזה איפה הוא ימצא מישהי שתרוץ אחריו כל הזמן, הנשים בגלקסיה הן פמניסטיות, היא תרצה גם להרוג, ואז היא תרצה גם את הכסף על ההריגה, או לפחות חלק מימנו, אחר כך הם יריבו, היא תיקח את הילד ותעבור לגור אצל אמא שלהותוציא עליו חוזה אצל ג'בה, למי יש כוח לזה???

Mor L

New member
אתה מדבר מניסיון אישי ומר?

חחחחחחחחחחחחחחחח תאמין לי שאם מישהי באמת אוהבת את הגבר שלה היא אפילו תמות איתו אם זה יידרש.

למעלה