השיבה מהגלות

השיבה מהגלות

שלום שלום :) אני יודע שהתגעגעתם אלי (טוב נו, יש לי הוכחות, חלק מכם שלחו לי מסרים וכאלה...), אני יודע שחשבתם שאני משועמם ממכם, אני יודע שחשבתם שאני סתם מזוייף ולעזוב ככה בהפתעה אחרי שכולה שבוע ביליתי בחברתכם זה להיות תת אדם... אבל לא כל הדברים האלה שאתם חושבים עלי לא נכונים!!! אני סתם הייתי עסוק עד מעל לראשי! אני בשלבי סיום התואר וזה אומר המון עבודות ומבחנים וכו'. וכמובן שיש גם את יורו 2004 שהתחיל שמעסיק אותי בזמן שאני לא לומד. אז... ממש ממש מצטער... בכל מקרה - רציתי לעדכן אותכם לגבי הביצוע של "לא בא לי לשמוע" אז כפי שאמרתי בעבר, תכננו לבצע בטקס הסיום של התיכוניסטים (מישהו קרא עלינו בעיתון? ביום רביעי הייתה כתבה ב"24 שעות"...) גירסא מתמטית לשיר "לא בא לי לשמוע" בזמנו חשבתי להכין או להוריד פלייבק וזה... אבל בסוף - הוחלט לבצע את השיר בלייב. ואני חייב להגיד, שבקושי יצא לנו לעשות חזרות, אבל הגעתי אני והקלידים היפים שלי, וחברי עם הגיטרה המעפנה שלו, וביצענו אחלה ביצוע שבעולם שזכה למחיאות כפיים סוערות של כל הנוכחים :) אפילו אחת מאיתנו היא חלילנית מוכשרת אז היא ניגנה את הקטע מעבר באמצע. אין - היה מדהים :) זהו, סתם רציתי להשוויץ :) אם בא לכם אני מוכן לפרסם פה את המלים שכתבנו לשיר :)

papal

New member
אני קראתי עליכם בעיתון

אל תיעלב אחי- כי אני ממש ממש תופס ממכם אבל התגובה הראשונה שלי היתה "פאק- אין להם חיים!!" כאילו - בגיל הזה לא צריך לשבת ולנבור במעמקי האקדמיה- צריך להנות מהחיים ולהתפרע אבל שיהיה לך המון בהצלחה- אני תופס מהעניין כי זה ממש גאונות בעיני קראתי את מה שהיה בעיתון ואמרתי עצמי- הלוואי שאני הייתי כזה חכם אז סחטיין ובהצלחה כי הרי כל אדם קובע לו את גורלו מזל טוב על התואר

lonireli

New member
אתה טועה, גבר :)

מי אמר שאין להם חיים? זה שהם גאונים לא הופך אותם לחרשנים:) כמו שלך יש תקופות לחוצות יותר, גם להם:) אבל יש להם חיים:) לא רעים בכלל:)

papal

New member
בגלל זה אמרתי שזו היתה תגובה ראשונת

המון בהצלחה כמו שאמרתי יש כאלה שיש להם את זה אז סחטיין עליכום!!!!

למעלה