השיבה הביתה

evglev1

Well-known member
מנהל
השיבה הביתה

שלום לגבריאלה סוארס, ברוכה הבאה ורוניקה דנטס.

Don Nirtin

New member
La muerte de Gabriela Suerz

אז רומינה הואילה בטובתה להועיל במשהו ובמותה סידרה לגבריאלה מוות מזוייף. הדבר הבא היה לזייף לקונסטנסה מוות מזוייף - ו- וואלה! יש לנו סיפור נקמה בדרך. זה לקח 40 פרקים אבל בסופו של דבר - גבריאלה מתה וקמה ורוניקה דאנטס. רק לא הבנתי מה המסתורין של להסתיר את הפרצוף שלה שני פרקים וחצי עד שגילינו אותה.......
&nbsp
לוצ'ו
אני רוצה להתחתן עם הגנב המהמם הזה.
&nbsp
בואו נראה - אלחנדרו ופטריסיה בוגדים בבני הזוג שלהם, חוליו בוגד באשתו ואשתו בוגדת בו, ואנטוניה בגדה בנו כשהחליפה לתספורת המזעזעת כאילו עדיין לא גמרה להסתפר ונשאר משהו מרוח בצד כאילו נשפך שם מה שנשפך לגבר בעת שהוא מיוחם. דוחה למדי.
&nbsp
אז מקס ו-ולנטינה מאוהבים. ודויד חטף קוץ בתחת. זה נוראי. ולמה נראה לי שססיליה תיאנס על ידי דויד בקרוב? זה כ"כ צפוי.
&nbsp
אבל העיקר - ורוניקה הגיעה. הגיע הזמן להתעלל ולנקום בדמויות. אני הכי מחכה לנקמה של חרוטידס, אניבל ואנטוניה. כל השאר הם רק תוצאה שולית. בדיוק כמו שאנטוניה החליטה להפוך את אלברטו לשולי בעבר שלהם.

evglev1

Well-known member
מנהל
אמנם זאת לא טלנובלה קלאסית במיוחד

אבל ללכת כל כך רחוק שהבן של הראשית רע כמו בחלק השני של התחלה חדשה זה כבר יותר מדי. ועובדה שדוד אמנם הרביץ למקס אבל לא הלשין לאנטוניה הסבתא על הקשר בין מקס לוולנטינה.

רומינה ובעיקר גנבת המדליון שלה הועילו.

גם אני לא הבנתי מה הרעיון להסתיר שני פרקים אם כי וולנטינה שנתנה למקס את הצעיף לפני שנתיים וזה היה כשגבריאלה ברחה מבית המשוגעים, כך שגבריאלה הייתה שנתיים בניו יורק, אבל דווקא עם המורים שלה כן הראו את הפנים שלה. אולי להראות שהשינוי היה הדרגתי.

אכן כולם היה בובות של אנטוניה ואניבל והיה רק כלים על לוח המשחק, גם חרטודיס, אבל היא סאדיסטית ללא תקנה, בעצם אם לחשוב על זה גם צ'אקון ומקריו סאדיסטים לא קטנים.

Don Nirtin

New member
להיות סאדיסטי זה עדיין לא להיות רע ממש

כולם חוץ מאנטוניה עצמה היו חיילים על לוח שחמט. אנטוניה ואניבל (וגם אניבל עצמו משמש חייל כשזה נוח לאנטוניה.)
&nbsp
כשססיליה נכנסה לחדר של דויד ודויד היה חצי עירום.... מה אתה אמור לחשוב בסיטואציה כזו? בחור צעיר חרמן ממורמר ושונא את העולם.... די היה לי ברור שהכניסה של ססיליה תשמש משהו חוץ מלכסות על התחת של ולנטינה (אגב, הקארה שלה מכערת אותה בטירוף. והשחקנית לא משהו.)
&nbsp
ההסתרה של גבריאלה הייתה מיותרת לחלוטין כי אחרי השינוי עדיין היה אפשר לזהות אותה. רק בשיער בלונדיני עטוף כשושן צחור שעוד רגע יבוא ציפור לקנן עליה ולחרבן את צרכיו.
&nbsp
עדיין מת על לוצ'ו, אגב. הסצינה אתמול שהוא הציע לקונסטנסה שתחשוב שהוא בנה בינתיים עד שהיא תתאחד עם ריקרדו הייתה מאוד יפה.

evglev1

Well-known member
מנהל
אכן לססיליה יש תפקיד בעלילה והיא לא נכנסה כדי להיות הצל

של וולנטינה ודוד אכן חרמן, אבל זה לא יתפתח בצורה כל כך מכוערת.

כמו בהסערה של כריסטיאן מאיר, כך גם כאן מה שמבדיל זה התרבותיות ההתנהגות של אדם עשיר, אנטוניה מתחילה לחשוד, אבל אניבל, חוליו ואירנה פשוט לא מאמינים שגבריאלה יכלה להפוך לוורוניקה אישה עם סגנון, זה נראה להם בלתי אפשרי ולאניבל החרמן זה גם לא משתלם לחשוב ככה.

באמת נראה שפספסת כשוויתרתה על מילה של כבוד, כי לוצ'ו שיחק שם את המקביל של אוסקר, אלברטו אספינו שיחק שם את המקביל של פרנקו ואניבל שיחק שם את המקביל של מרטין הסבא האגדי.

Don Nirtin

New member
אל תדאג, אני אעשה תיקון

כשמילה של כבוד תשוב בשידור חוזר.
&nbsp
הבנתי שגם קימברלי דוס ראמוס (שהכרתי במי זה מי) ואיסבלה קסטיז'ו (כנ"ל) שיחקו שם.
&nbsp
אז תהיה בטוח שאראה את מילה של כבוד למרות שכבר ראיתי את תשוקת הנצים.
&nbsp
ומיותר לציין שאהרון דיאז הוא מריו סימארו, אה?

faery18

New member
אתה חייב להשלים מילה של כבוד ויבגני את מי זה מי חח

שתי טלנובלות פשוט מעולות

Don Nirtin

New member
כן, בושה שיבגני לא ראה את מי זה מי

למרות כמה דברים קטנים שלא אהבתי בגדול מי זה מי היא טלקומדיה קלאסית ועם פיתוח יפה של עלילה.

evglev1

Well-known member
מנהל
כן קימברלי דוס רמוס שיחקה את המקבילה של חימנה

ואיסבלה קסטיז'ו שיחקה את המקבילות של ליביה ורות.

Don Nirtin

New member
ובעניין ססיליה

הלכתי לאונס דווקא כי דויד הוא דמות מקולקלת ומושפעת מסבתו "האגדית". לכן חשבתי שסבתו חינכה אותו לעשות מה שבא לו עם נשים. היא גם רוצה שהוא יעשה אותו הדבר עם ולנטינה כי רוצה לשדך אותם ביחד.
&nbsp
ותמיד כשמראים משהו כזה (גבר חצי עירום ובחורה תמימה) זה תמיד נגמר באונס.

למעלה